Change

Hejsan! Alla säger att det är så bra, så nu har även jag testat lite. Det går fint, jag gillar det. Haha, nu undrar ni vad jag snackar om.. men det är så att jag släpper denna blogg nu och börjar blogga på devote.se - det är faktiskt mycket enklare med designen och så vidare där :) alltså, lägg www.maulins.devote.se på minnet! :)

I not perfect

hej! :D
jag är superglad, för det gick nämligen superbra på tennisen idag :) privatträning (a) hihi, det var ganska jobbigt, men kul. när det var typ en halvtimme kvar gick jag över till bana 3 och spelade med mickan, lovisa, alice och saina. det var trevligt trelvigt :) först spelade vi "kung" . eller tre av oss spelade det, medans de andra två spelade singel. det gick brau för mig faktiskt :P men de är ju typ skitbra iofs, haha (:
när jag kom hem var klockan runt halv fem, hoppade in i duchen och sedan åt jag middag med familjen. skolan har varit ganska okej idag faktiskt, en rolig håltimme faktiskt :) haha, nu kommer jag låta som värsta pluggisen.. men vi pluggade faktiskt i bibblan till fysikprovet! höhö, jepp vi satt i "tysta rummet" och förhörde varandra, jag kunde nog det mesta när vi förhörde faktiskt ^^ oscar satt oxå där inne och typ babblade om annat x) haha, han gjorde värsta roliga minen och sen garvade han tillgjort.. sara tyckte det var askul (a) jag han intre se, så då försökte vi få han att göra så igen men han totalvägrade ju såklart -.- haha :P provet gick nog hyffsat iaf! men vissa saker som inte stod i sammanfattningarna var med.. och det hade jag bara läst lite som jag fick verkligen tänka efter på de frågorna. men nu ska jag göra något annat, att sitta här är fruktansvärt tråkigt ;)
ciao!


hihi, ignorera mig! titta på cissi i stället och bli imponerad av hur otroligt söt hon är! :D

Bye

nu stänger jag av datorn..! ska lägga mig i sängen och läsa på min alldeles nylånade bok :) hoppas den är bra, ännu en i serien "Klass 7B" , som jag bara älskar ! :) nej, nu räcker det.. ha det suveränt tills vidare! hör av mig först imorgon kväll, för imorgon blir det träning direkt efter skolan.
xoxo,



I feel so hopplös

tjena, ligger i sängen och kollar på made in sweden! det är väl sådär, ganska segt ^^ annars så har jag en ngt oaktiv konversation med oscar och sara på msn. sara är djupt koncentrerad med att skriva ett inlägg i sin blogg just nu, så hon skriver inte så mkt. men oscar är ju som han är , haha! han skriver när han har lust typ? ja, han spelar väl ngt töntspel som tar alla hans uppmärkssamhet -____- höhö! ne, nu ska jag kolla lite mera,
ciao!


Let's make it all for one

hejsan :)
nu har jag ätit middag :P typ samma som i skolan, fast currysås, haha. men det är gott :) har en aning ont i huvudet, hoppas det går över snart.. för jag vill inte plugga med huvudvärk.
just nu sitter jag och kollar på ngt på mtv, rätt kul faktiskt. ska verkligen ta itu med fusiken sen,
ciao!




Pannkaksbak a la malin!

höhö, som ni som läser min blogg redan vet så gjorde jag pannkakor i söndags :) har inte hunnit ladda upp några bilder än..! så här kommer ett helt lass :)

 
 
 

haha, tråkiga bilder men jaja! (a)
ciao så länge!
 

I no i've been stupid

hejsan!
onsdag idag, rätt okej dag om man ser efter hur skoldagen ser ut. första lektionen är so, tråkigt! haha, har fått gärnsläpp eller ngt, för jag kommer verkligen inte ihåg vad vi gjorde :O btw, igår när vi kollade på film på so så blev jag fett skrämd.. xd haha, jag håll på med mobilen typ, smsade sara och kommetarade filmen. hon skrev typ "haha, vad fint hon sjunger (a)" jag bah "aa, mahahaha! :D" precis när jag hade skickat det så såg jonas att jag håll på mobilen.. (han satt bredvid mig) och så lutade han sig över bordet.. men jag såg inget, och precis när han var typ fem cm frånmig så skriker han "ta bort mobilen! x)" jag bah " waaah!" haha, det var fett kul xD men han blev ju inte arg eller så, men jaja ^^

iaf, närsta lektion idag var spanska! bajs bajs :) men det var faktiskt helt okej, för att vara spanska. eller okej kanske är att ta i, för jag och beccca blev invarderade av johannes och anders små suddbitar -__- jag fick MINST 10 st i huvudet... -.- tss... host på dem!

sen var det idrott. skitkul! :D först skulle man typ lära sig jonglera, lyckat? x) haha, klarade inte ens med två bollar -___- och after that blev vi indelade två och två. me and cissi var tsm :) kan skulle typ kasta en tennisboll mellan varandra ocg varje gång man klarade fem på raken så fick man backa ett steg. haha när vi hade backat två steg så stod vi där resten av lektionen, för vi missade ALLTID sissta bollen -____- haha! men ja tycker vi är värda en applåd iaf (a) *klapp klapp* hihi :P sen spelade vi lite andra bollekar :)

efter gympan var det lucnh, pasta och kycklinggryta. det var mums :P jag åt mucho mucho, för jag var mucho mucho hungrig ^^ haha, sen gick vi till hgv-kiosken och köpte en cocosboll :) trevligt! sen när vi skulle gå till quben och dricka.. så öppnade becca dören (entrèdörren, som är stor och tuung) på min stortå, det gjorde oooont! så jag har gått runt hela dagen och hoppat på ett ben xD haha, men jag förlåter dig becca, för det var väl inte med mining hoppas jag? ;) haha, sen var det svenskan, vi fick rusa iväg för när vi var på qubens kulle vi börja om två min. när vi kom dit var det typ ingen i svenskasalen. men aja, jag för det första som redovisade min presentation. det gick väl okej, var lite nervös bara.. :$

sista lektionen var mentorstid, seegt. haha, vi babbalde mest.. för det fanns typ inget att prata om eftersom det bara var fem som kom till lektionen, höhö. eller många var sjuka, men vissa skolande typ. iaf, när vi fick sluta gick jag te bussen. lollo och cissi var oxå där dårå. men de skulle ju åt andra hållet, så jag vart själv kvar vi hållplatsen sen. eller daniel var där oxå, haha.. han ställer då vääälidigt knäååa frågor! x) ja, han och anders är väääldigt lika. höhö.. men han påstår att jag inte är lika flummig när jag inte är med mina kompisar... Konstigt eller? haha, nej det är ju så! ^^

nu har jag kommit hem, eller vid tre var det typ. har städat lite i mitt rum men annars bara kollat på tv och tagit det luungt. jag gillar sånna här eftermiddagar, när man är helt själv hemma och kan göra precis som man vill :) ingen som tjatar om tråkigheter och annat! hihi, ne.. nu ska jag ladda upp lite bilder från veckan :)
ciao!


    
    

                                                    

Bild1: Kuuungen! (a)
Bild 2: Malin -  the gurkmaster ;)
Bild 3: maulins'
Bild 4: Ett faktum, lika sant som att himlen är blå.
Bild 5: Ibland går det ju bara inte att låta bli att leka liiite med maten.. (a)
Bild 6: Moì
Bild 7: Forever us.
Bild 8: Outfit@ igår.

Godnatt

tänkte ladd upp bilder.. men hinner inte -___- nu ska jag sova. nattinattii ^^)

Usch

hej..
är besviken.. jättebesviken. på.. ja, en sak. känner mig helt tom innuti, jag känner igen kännslan. jag vet precis vad det beror på. det värsta jag vet, det beror på det värsta jag vet. sviken, helt klar rätt ord. jag känner mig sviken. igentligen finns de många själ, men jag tänker på ett speciellt. tänker inte skriva vad, vem eller varför.. men nu vet nu hur jag känner. haha, intressant? men kännde att jag berätta det för någon.
ciao!


Bara för dig

hejsan!
malin är in action igen ;) höhö, kom hem från skolan för typ en timme sen. eller en och en halv timme kanske ^^ jag & jossan tog flrst 525an till djupdalsvägen & sedan missade vi såklart 607 där.. så vi fick vänta i typ en kvart på nästa
buss.  "eds"-bussen kom före 607an så vi tog den islt. där flummade vi och sjöng en massa, trevligt värre. när busssen stannade vid flintlåsbägen gick vi av, suprise? :D haha, först gick vi hem till jossan i snöslasket med blöta sko och sedan begav vi oss till min håla. haha, konstiga uttryck,.. jag vet! när vi hade kommit in och jade hängt upp mina blöta strumpor på elementet så satte vi oss i käket och tog tag i lite trpkigt plugg. fysikprov på torsdag nämligen.. -__- bajsit värre! men det går säkert bra, man måste tänka posetivt (a) haha, iofs så vet jga att det inte kommer gå bra.. men jaja, det tar vi då! klockan sex serverades det middag här hemma.. så då avslutade vi snacket om tyngdkraft och luftmottsåtånd! höhöh, pyttipanna vart det för mig. jossan skulle käka hemma så hon begav sig hem i regnet. nu sitter jag här all alone.. ska ta itu med matten snart också. ska göra 10 tal i röda kursen, sex subbtarationer och läxa 12 i boken till på torsdag, stress!
ciao!


saknar..!

Sommaren är kort

tjena!
ett kort innlägg innan jag hoppar i säng ! har suttit hela kvällen med engelska & fysik.. -__- riktigt tråk, men nu fattar jag iaf fysiken! tänk att min papap som inte ens är lärare är bättre på att förklara än min fysiklärare? så ska det ju inte vara.. jag lär mig inget av ove! ;( jaja, får väl leva med det. imorgon ve tjag inte vad som händer, förutom skolan och elevens val.. skräckfilm! usch, :S haha,
ciao!


Fysik i papperskorgen!

hejsan,
idag började ju skolan igen efter helgen. hata ! jag mår inte bra av att gå i skolan! ;O haha (a) det är så hiiimla tråkigt ju :P speciellt när jag hela tiden får huvudvärk -___- idag pallade jag verkligen inte, så jag gick hem efter musiken. känndes som om hela jag skulle typ sprängas! :( fick ringa från exp. typ, och sen skriva en lapp att min käre mor sa att det var ok att jag gick hem. kom hem typ 45 minuter senare.. jäkla seega bussar asså. aja, då la ja mig i soffan och typ somnade (a) haha, sen vaknade jag av att pappa kom hem, men somnade om sen igen. och så vaknad ejag av att becca ringde, hon undrade typ ngt om fysikläxan. asså gud vad jag hatar fysik! fattar verkligen iiiinget! och det blir ju inte bättre av att Ove inte kan förklara och blir skitarg om man vill ha hjälp! Ska minsan se till att min moder (haha) skickar ett mail till honom så att han lär sina elever ngt!! höhöh :) men jaja! nu ska jag ta itu med den sista engelskan och sen ska pappa försöka fösklara fysiken,
ciao!


; gammal bild

Amour

nu ska jag sova.. är skittrött. vi höres imrogon!
ciao!


Photo shop - I love (a)




I survived a japanese game show

tjena bloggläsare!
nu sitter jag med datorn i knät medans jag tittar på "I survived a japanese game show" haha helgalet asså! men askul att se ändå, man garvar hela tiden. ja, och en sak är säker, japanska tv program är inte det minsta lika de svenska x) mööhöh, det handlar om typ ett göng amerikaner som tror att de ska vara med i en dakusopa, men istället åker de till tokyo och tävlar i en japansk tv-lek. haha, och i publiken sitter alla japaner och viftar med instrument! programledaren är helt galen & skriver å har sig, haha. Underhållning på mina vilkor! (a)
senare, klockan nio ska jag se på "trollkarens hemligheter" det är ascoolt :) värsta superprogramme tom man vill bli trollkar ;) haha, inte för att jag vill bli det, men det är ändå kul. men nu sk ajag fokusera på tvn.
ciao!


haha, spektaklet! ^^


haha, här är programledaren.. han gör så där hela tiden
och skriker något obegripligt x)


Telefoni

Var ligger din telefon när du sover ? på skrivbordet, bredvid sängen.
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batteri? typ aldrig
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? haha, det känns tomt i fickan.
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? säkert
Hur många samtalstimmar har du ringt? 21 minuter 44 sek. (har haft denna mobil i typ tre veckor.)
Hur många telefoner har du haft det senaste året? 3 st.
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? nae
Vad står det i det 4:e smset i din inkorg? "Visst <3"
Vad står det i det 28:s smset i din inkorg och vem är det ifrån? "Ok, tack <3" från Cecilia
Vad står det i det senaste skickade smset? "Hihi :D"
Vem är överst på listan över missade samtal? Mr B
Vem är 6:a på listan över mottagna samtal? Lollo
Vem är 2:a på listan över uppringda nummer? Oscar
Vad har du som bakgrundsbild? Zac Efron, haha
Hur mycket batteri har du? 34%
Vem är 8 på din kontaktlista? Elin
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Alla som inte sviker
Vem är den första på bokstaven "S" i din kontaktlista? Saga
Vad heter din mobil som bluetoothnamn? /malleballe.
Vilken är den bästa låten på din mobil? vet inte, många
Vilken är den sämsta låten på din mobil? haha, nalle puh
Vad är det på den första bilden när du går in på foton? Mina pannkakor
Hur mycket är klockan när du gör detta? 17.28

En riktig vän


And you always think

tjenix..!
nu har jag vaknat, eller det gjorde jag för en timme sen iofs ^^ höhö, först satt jag vid tv och kollade på sabrina, hhaah det var trevligt värre (a) ja, och sen slängde jag i mig en macka för syns skull... var verkligen inte hungrig men mamma vill ju atta jag äter fruskost, så vad gör man inte ? haha, aja sen borstade jag tänderna & fixade mig lite i badrummet. nu har jag även kläder på mig, mjukiskläder (a) ska bara vara hemma idag... tro inte att jag vill det..!! för nej nej, men de tär så att jag mååste. flr jag har en jäklans massa plugg som måste göras -____- träna lite på min presentation på svenskan.. det är iofs till på onsdag, men lika bra att göra medans man är igång. och så har jag ju engelska till tisdag, text + glosor. typ ngt om stjärntecken eller ngt. och så har jag fysikprov om elläran till torsdag, det är ju ganska lätt faktiskt.. iaf när pappa hjälper till ^.^ just ja.. jag har spanska förhör på kapiter åtta till imorgon.. men jag glömde boken i skolan, smart som jag är. fast egentilgen är de tinte mitt fel..!! för vi har typ världens knäppaste vikarie (som vi ska ha i 2-3 veckor) hon typ gör allt på sitt sätt & säger helknäppa saker. och dess utom så får man ju inte ha prov och liknande till på måndagar, det har faktiskt typ skolledningen eller ngt bestämmt x) okej, glöm det där med skolledningen.. men någon har bestämmt det i all fall! (a) haha, aja kanske ringer becca och ser om hon kom ihåg de där med spanskan.. då kanske jag kan lösa det på ngt sätt. nej, nu ska jag ta itu med engelskan. ha det!
ciao!


the manus a la malin ^^

Till dig, du som bara sviker och sårar.

allt jag vill säga är att jag hatar dig.. och snälla du, ta åt dig! för jag menar allt jag säger och du vet sjäv att du kommer att få ångra allt du gjort oss. feg, elak & egoistisk - tre ord som visar din personlighet. du är inte en äkta vän.. men det är ju ditt eget val.. så kom ihåg, man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. så förbered dig på att få all skit jag har att ge dig! att välja kompisar efter popularitet och utseende - jag menar bara att du inte känner dig själv, du är inte dig själv.

The reason why im singing

hejsan :)
nu är det bara jag, lillebroor & mamma kvar här hemma ^^ ja, och pappa är ju på kryssning. höhö, det har jag nog inte skrivit förut.. aja, men nu vet ni ;) han kommer hem söndagkväll.
jag har just läst ut en bok.. klass 7B heter den. har redan läst två andra bäckeri den serien, de är rätt bra faktiskt. känns precis som om det skulle vara min egen klass jag läser om fast med andra namn bara ^.^
imorgon vet jga inte riktigt vad som händer, kanske hör med jossan om hon är hemma. det var ett tag sen vi var tsm utanför skolan, så det skulle vara trävligt. eller jag åt ju frukost där igår, men det gills inte ^^ annars kanske jag går ut och tar det lite lungt eller ngt. får se! nu ska jag ta bort simk och fixa mig lite. är jättetrött... ska nog sova om ett tag.
ciao!


- tack för allt.. hoppas det fortsätter.

artikulera

jahapp, då har liam gått hem dårå..! höhöh :) men nu har det kommit annat folk hit. och en galen hund! (a) kasper, höhö. har just hjälp till lite i köket och skurit grönsakerna. om det är ngn som undrar.. så kan jag berätta att det är satansfullt svårt att skära tooomareeer!! haha ;) de lixom åker åt alla håll och har sig.. -.- man blir lite lätt irriterad som mans säger så. aja, nu ska jag inte sitta här och tråka..! snart blir det tacooos! :D
ciao!


Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting

höhöh, inlägget innan blev 333 inlägget ^.^ haha, lite coolt om man frågar mig. tss.. nej det var det ju inte.. men aja, hade bara lust att skriva ngt! x) nu ska jag besöka mr toalett..
ciao!


This is me

I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say
But I have this dream
Bright inside of me
I'm gonna let it show, it's time
To let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, This is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
You're the missing piece I need
The song inside of me (this is me)
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Varför det måste vara jag

hejsan :)
nu har just sötnosen Liam kommit hiit! :P hihi, trävligt värre (a)
jag vaknade runt tio i morse.. gick upp och åt frukost. typ yougurt.. de va typ äckligt ^^ haha, sen duschade jag och gjorde mig iordning. typ halv ett åt the family lunch. korv med börd, höhö. därefter spelade jag och max lite singstar.. max tyckte det var jäääättekul.. haha -_____- sen kom ju som sagt Liam hit, the gangster ^^
just ja, som jag sa igår kommer det ju annat folk hit ikväll också. eller asså klockan fyra ska de komma, men om vi känner de rätt så kommer de väl typ halv fem ^.^ de ska äta middag här, tacos :) och så ska vi ju fika och så.. julklappar (a) seeena julklappar! ;) neä, men nu ska jag vara lite social med "sällskapet" x)
ciao!


tripp, trapp, trull! haha x)

One party

tjenix,
har just kollat på lets dance. vet inte ens vilka de som åkte ut var? haha, det är många som inte är så kända i år.. iaf inte kända för mig! jag vet inte riktigt vilka jag hejar på.. men kanske isabella. fast hon låter ju som värsta 14 åriga bimbon! haha! x) jaa, hon snackar precis som bitchar, sånna som tror de äger världen lixom ^^ höhö, men men.. hon kanske ligger några år efter i utveckligen! tss..! asch, här kommer lite bilder från idag och igår,
ciao!





Bild 1: Tjejorna koncentrerar sig ^^
Bild 2: Sunset
Bild 3: Jossan @ skolfoto
Bild 4: Sara fulmm :D
Bild 5: Malin fuul
Bild 6: Sara hihi :P
Bild 7: Malin & josse
Bild 8: Sara in action, haha!
Bild 9: Jag & Cissi såg en älg utanför quben idag! :O
Bild 10: Frooost!
Bild 11: Min fiiina potatisgubbe (a)
Bild 12: Sexigaste mössan ;)

bajs i stora lass

ahhh! som alla ser så dampar designen..! oerhört irriterande! :@

A thing

jag är verkligen jätteledsen över alla felstavningar ni får läsa här i bloggen..! eller asså jag vet ju hur orden stavas, men när jag skriver så går det så fort att jag lixom trycker på fel tangenter "ibland" haha! im sooo sorry!

Du kommer tillbaka

tjenahoj!
kom på att jag aldrig skrev vad som hände i skolan idag, haha. inte så intressant antar jag, men har lust atts lriva av mig och det är det enda jag har att skriva. så här kommer min dag ;)

den började runt halv åtta.. då gick jag upp och var skittrött som vanligt (a) haha, jag klädde på min dirottskläderna och så plattatde jag håret. sedan ringde sötnos jossan och frågad eom jag skulle komma och äta frukost där. och det gjorde jag ju såklart :D typ halv nio var jag hos henne med alla sakern amed mig. först åt vi som sagt frukost, oboy o mackor, mums (a) haha, jag åt en massa, blev galet mätt ^^ sen fick vi skynda oss med sminket.. för bussen gick 9.01 och klockan var fem i. men vi han, det gjorde vi! min mobil var prick en minut över nio när vi gick på bussen, tajming asså ;) men eftersom flintlåsvägen är förta stationen för 626 så brukar den stanna liiite längre :P så det var lungt. sara och becca gick på vid sportfältet as usual, eller sara brukar jud et iaf :) när vi gick av vid djupladsvägen så hade ju 525 redan gått.. så vi fick gå te skolan ^^ det var S-K-I-T-K-A-L-L-T! :D höhö, nä'r vi kom te skuulan var det idrott som gällde :P det var very very fun! vi skulle springa en typ hinderbana :) jag var med lollo, hihi (a) vi ägde ju såå himla hårt asså ^^) hahha, och jag är ju fett ägig på att vara följa john (a) tss..! iaf, efter idrotte gick jag, jossa & sara till quben :) sara var supergullig och bjöd mig och jossan på chokladkaka :D <3 vi va bara där i några minuter fö sen började svenskan.. jag, sara och jossposs vimsade runt i skolan för att hämta saker, höhö. vi skulle fixa saker till våra presentationer som vi håller på med på svenskan. jag ska ju berätta om emd, som ni kanske förstått ;) det går säkert bra, höhö. sen vare luunch.. var inte så hungrig med det var chicken bites så jag åt ändå, haha :P efter lunchen gick jag och cissi till slöjden :) det var jättekul faktiskt :P jag har gjort klar min ritning och håller på att såga i aluminium ^^ det är svåårt skall jag säga! x) felix hade värsta tekninken med för mig går det liiiiite segt, haha! (a) men men, jag är nöjde med min ritning iaf.. men alla säger att den kommer vara svår att göra, och ja, det kommer dne antagligen att vara! höhö ^^ men vad vorde livet utan utmaningar? :) - tråkigt!
efter slöjde åkte jag 520an hem.. det var kaaallt att vänta på bussen i tio minuer ^.^ Suprise? (a) höhö, när jag kom hem städade jag lite i mitt rum och fixade lite a´ndra nödvändiga saker ;) nu skall jag kila,
ciao!


höhö, the malin ^^ - fulaste bilden

Sanningens minut

Namn: Malin
Födelse år: 1995
Bor: Sollentuna
Familj: Mamma, Pappa & lillebror
Gillar: Folk som man kan lite på, som inte ljuger.
Favorit plats att äta på: Utomlands
Bästa vän: Jossan
Känsla just nu: happy :)
Varför: ingen huvudvärk idag
Favorit mat: köttfärssås & spagetti
Vad har du på dig nu: jeans & fred perry kofta
Vad för smink har du på dig nu:  Mascara, puder, fountation
Vad för smink brukar du ha: de ja har nu
Har du druckit: Nej.
Är du stolt: haha, de som är stolta över att de har druckigt är värsta töntarna ;)
Har du rökt: nej
Har du snusat: Nej, haha
Är någon kär i dig just nu: nej
Vem: i-n-g-e-n
Är du olyckligt kär just nu: neje
Håller du vad du lovat: jag gör mitt bästa!
Har du dåligt självförtroende: ja..
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: nae, inte på riktigt
Har du lust att äta jordgubbar just nu: JAG ÄLSKAR JORDGUBBAR! :D

Kasta bort bekymmer

tjao ;)
nu är man hemma från skuulan dårå (a) äntligen helg! värkligen skönt.. :P men den här veckan har faktiskt varit okej, iaf de två sista dagarna.. för tro det eller ej... men jag har inte haft ont i huvudet varken idag eller igår! :D rikitgt riktigt skönt, verkligen. jag mår ju mycket bättre i övrigt då också, alltstå jag bli inte trött eller illamående.. eftersom det är huvudvärken som orsakar det. ja, så nu är jag på suoerbra humör :) vet inte riktigt vad som hönder i helgen iofs, haha. eller ikväll ska jag väl.. haha, typ kolla på tv. och imorgon kommer det folk hit, julklappsutdelning, haha liiiite långt efter julafton kanske? ;) men iaf, de ska typ äta middag här och så.. höhö, och på söndag ska jag kanske på träning igen.. men becca kunde typ inte och pappa kan inte skjuttsa, så får se hur det blir. hoppas det löser sig :) sen vet jag faktsikt inte så mycket mer! men hoppas ngt mer händer i alla fall (a) nu ska jag kolla på lite klipp på youtube ;)
ciao!




utan er två skulle de där leendet inte finnas..

Jag kräver ingenting

tjolahoppsan,
nu har jag just kommit hem och duschat efter träningen. det gick rätt så bra faktiskt, :) ganska jobbig uppvärmning om ni fågar mig..! haha :P men på slutet spelade vi match, det var skitkul. känndes bra att vara tillbaka igen! :D men det känns som om jag kommer ha träningsvärk imorgon, höhö :) men det hör till.. fast om jag får träningsvärk, så var det nog lite från tennisen oxå ;) just det, glömde att säga att jag har fått en ny tennistränare. har glömt var hon hette iofs :$ haha, men hon blir säkert bra, i hope! näe, nu ska jag lägga mig i sängern och ta det lite lungt innan jag släcker och försöker sova.. sovmorgon imorrn, yes!
ciao!


haha, detta är jag och becca ! x) jag är piff, medans becca ska vara puff (a)

Det var sagt föralltid, då är det föralltid.


Som alla andra

tjenixen!
nu är jag hemma från träningen :) första tennisen på typ en månad, haha! det gick nog ganska dåligt.. specielt att serva! vi speade dubbel, missade massa sevar.. -.- jaja, det är livet som jag säger (a) juste, jussan var med och kollade, trävligt värre! :D hoon var domare och bollplockare, höhö. när min träning var slut kom de som spelar efter, bla oliver som typ har gått i rösjö. haha, jossan pratade för fullt med han ^^ okej, jag med..! x) haha, det var mycke fun :D men iaf, sen gick jag hem.. konstigt? :D haha, jag var såå hungrug så jag åt en macka innan middagen. och juste.. den 14 juli åker jag till italien :) det ska bli superhärligt ! fast önskar det var på typ sportlovet! ;) haha, men men nu blev det inte så. men nu ska jag sluta.. ska på ännu en träning snart.. innebandy. skall bli skitkul :) om en timme it starts. och just ja.. måste bara få säga att jag tycker att linda faktiskt börjar bli ganska snäll.. i början snackade hon inte ens med oss ! nu slinker det ut en och annan mening, haha ^^ men nu ska jag gååä!
ciao!


jussan och sara - jump! :D

http://www.youtube.com/watch?v=pqA7YoHvCUQ - nya friendsreklamen.. min absoluta favvoreklam! hihi :D

tss..

hejsan!
först och främst vill jag säga sorry för att alla bilderna inte syns, vet verkligen inte varför -___- sen vill jag också medela att jag är hemma nu, suprise? :D haha, det var varit en kort skoldag idag, riktigt jobbig ändå faktiskt. jag hade ju ont i huvudet som vanligt.. jag får det allt oftare och oftare nu för tiden..! "/ skitjobbigt, verkligen. elisabeth tjatar hela tiden om att jag måste gå till en optiker och kolla synen..! men jag tänker inte ha glasögon, hur dåligt jag än ser, punkt. jag tror snarare att det är som annika säger, att jag kanske har järnbrist. för då ska man tydligen bli trött och få ont i huvudet, och det är ju precis så jag får.. satt, jag skulle tippa på det. jaja, nog om huvudvärk och sånt bajs. eller nae, inte helt nog.. jag måste bara få påpeka att jag hade ännu ondare efter skolan.. har legat och sovit sen typ fyra.. och för nån kvart sen började den släppa, och nu är den nästan över. men ska inte sitta här en massa så den kommer tillbaxm verkligen inte!

imorgon blir det träningar igen :) Tennis vid fyra, stress! och innebandy kvart i åtta, i think. det ska bli kul, verkligen! hoppas att jag får börja spela tennis en till gång i veckan, för det är verkligen min grej. haha :P men vi får se, det är ju redan mycket med läxor och sånt!

btw, jag tror jag håller på att bli förkyld.. igen -.- var det i stort sätt hela lovet.. och nu rinner näsan hela tiden igen, dumt dumt dumt! jaja, jag är ingen jäkla optimist! så vi säger att det sägert går över under natten ;) nu ska jag dejta toan (a) haha, så har jag alldrig uttryckt ett toalettbesök förut, haha!
ciao!



~ med er klarar jag allt.

emd på svenskan

Tjena,
sitter i skolan och skriver om emd igen. har hittat värsta grymma bloggen som handlar bara om dem! :) har hittat den mesta faktan om dem därifrån, höhö. http://emdtour.blogg.se/  btw; det är skitvarmt här inne och jag har ont i huvudet.. -___- ne, nu kommer mitt papper i skriveren, skall hämte det! ;)
ciao!
/malin

tjugofyra sju

godnatt gott folk! nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv ett tag.. sen ska jag sova :) visst är jag duktig som går och lägger mig så tidigt? (a)
ciao!


Viva la vida

hejsan (H)
jag är otroligt ledsen övet att jag inte skriver föräns nu..! men jag har inte hunnit, kom hem från skolan runt fem.. då var jag riktigt trött, så jag skrev inget då. vi sex åt jag middag och sen har jag bara legat i soffan och zapat på tvn. är såå trött! och har mått illa hela dagen i skolan också! "/ hoppas det är bra imorgon annars vet jag inte vad jag gör! :o jaja, nog om det.. det har varit en helt vanlig tisdag i häggviksskolan. första lektionen var engelska, precis som vanligt.. bara det att vi hade vikarie. det var faktiskt ganska kul, haha. vi fick vikarien att glömma föhöret på de oregelbundna verben (a) höhö, hade faktiskt inte gjort ngt för mig om vi hade haft dem, för jag hade faktiskt tränat och kunde de i stort sätt :) Hahah, jag och jossan snackade värsta brittiska engelskan hela tiden, det var fun fun. vi fick gå typ fem minuter tidigare, najs suprise :P sen var det ju, precis som alltid.. No. Eller ja, fysik för att vara exakt. det är, och kommer nog förbli ett av mina värsta ämnen., visserligen hajade jag det mesta den här lektionen, men men håller verkligen på att somna! Haha! tss.. men så är skolan! tredje ketionen var elev och lärartid, samma vikarie som på eng. det var skiiiiit kuuuuul! :D haha, nej jag är inte galen (a) för det var nämligen så att vi slapp ha lektion, hon bah; ja.. jag tänkte att ni har väl inget emot att vi slutar lite tidigare så de som vill får gå till bibblan och läsa medans ni andra kan sluta. vi bah; jaha..? du skojar? haha, fätt brau! Innan vi stack hem till cissi skrev jag ett medelande till vikarien på tavlan (a) "Amanda Gordon jag tykär at du är en jete bra vikarie! :)  //Malin 7b"  haha, linda och hennes klass hade sett det, haha (a) men men! som ni kanske fick en liten pling om så stack vi hem till cissi och käkade lunch ^^ ja alltså, jag, becca, cissi, lollo, jossan, sara & stella. vi åt piroger, eller jag åt en såndär liten pizza typ ^^ höhöh, efter ett tag åkte vi tebax te skolan, det var en härlig bussfärd måste jag säga! haha, jag och jossan var fett flummiga och snackade med alla x) när vi kom till skolan var det matte...! :@ fast det var rätt okej, min huvudvärk gick över och jag han klart med alla svarta talen *stolt* höhö, huvudvärken gick över för att.. jag var tyst (a) eller inte tyst, men jag flummade inget alls. satt och kollade på när felix typ lekte att hans penna var en skateboard och jocob fick värsta sexiga frillan ^^ ohh, ja så var det.. ^^^och så jobbade jag ju lite också.. hm, 14 tal faktiskt! fett många ju, jag är så jäkla grym asså (a) höhö, so.. det var nästa ämne. grupparbete som sagt. riktigt dörtist idag.. vi bestämmde att skrita i dialogern aoch bara läsa... lixom, inge pjäs. för vi skulle inte hunnit annars. aja, jag ska ju såklart läsa mest oxå..! och dess utom så glömde jag mitt papper i skolan.. smart ass?! -___- tss.. ja, jag är ju smart (a) aja, sista ämnet var levens val..! SKRÄCKFILM! :O skitläskigt!! jossan satt hela filmen med lyran uppdragen, ipoden på högsta volym.. och läste sin bok!? och jag satt där helt ensam och typ skrek så fort det blev läskigt!! höhö, men jag hade ju nella framför mig, haha, hon var MINST lika rädd som jag! (a) haha, halv fem gick jag och jossposs till bussen iaf! juste, sara var med oxå (a) haha, på bussen snackade vi med en kille typ, haha. efter ett tag blev han arg och påstod att vi snackad emed han för att störa honom typ :o först var han lixom västa snäll och sen fick han typ väsrta damputbrottet ^^ haha, när vi gick av bussen gjorde vi slängpussar åt han!! han såg fortfarande lika sur ut, haha! x) jaja, nu sk aja duscha! ^^
ciao!

Hemligt uppdrag: Utfört

Tjenamors! :D
nu har jag och jossan uvslutat vårat hemliga uppdrag! :D Ja, becca mådde inte bra så hon följde inte med. Men men, sånt är livet! Va, vill ni veta? Jaha, ni vill veta vad upptdaget gick ut på? I get it! :)
Jo, det var så här.. en mörk kväll i Januari, 12 januari för att vara exakt. så skulle jag och jossan utföra ett av våra viktigaste uppdrag i våra liv! Jo, för det var nämligen så att en viss "sara" villde fjorton härliga år denna dag. Jag och min vänninna josefin ville att detta skulle bli den bästa dagen i hennes liv.. så vi fick en idè, in lysande brilliant idè! allt vi skulle göra var att köpa en gräddtårta, en flaska fanta, balonger, serpentiner & baka lite kakor. det hela började med en helt vanlig konversation på msn. jag och jossan diskuterade lite om allt mellan himmel och jord. efter ett tag kom vi in på att sara fyller 14 år dagen därpå. det är då det händer... vi får denna supergenialiskt jättesmarta dunderidè! vi bestämmer att jag skall ta mig till en affär och köpa en tårta, medans jossan fixar glas, kakor, serpentiner, balonger och lite sånt där. tiden blir ingen annan tid än 19.30.. utan för saras port. men det genialiska är att sara inget vet.. vi har nämligen kontaktat hennes mor dagen innan och fått besked om att det går lysande. ja, och idag halv åtta är vi på plats. jossan medelar saras mamma att vi är på g (att vi är framme alltså, kan misstolkas muahah) saras mamma säger åt sara att hålla sig på sitt rum, för att.. hm, jag vet inte men sara lyder sin mor tur nog. medans sara är ovetande i sitt rum och väntar på att få komma ut så dukar vi fram tallrikar, tårta och hela faderullan. sedan sätter saras broder en filtliknande sak för saras ögon. sedan räknar han ner.. och när han kommer till tre tar han bort den filtliknande saken och skriker suprise!! där står vi med kamerorna i högsta hugg och sjunger "JA MÅ HON LEVA" så gott vi kan utan att skratta, haha. och ja, det gick väl halvbra att hålla sig för skratt, men glad blev hon iaf! och det var ju det som var grejen :D detta betyder alltså.. att jag och jossan lyckades med vårat uppdrag! HURRA FÖR OSS :D och som ni ser på alla bilde rjag har laddat upp, så var vi ute ett tag sen oxå och tog en massa "fina" bilder :) Hoppas det var härligt att läsa en sån lång text! (aa) Men... nu kommer det bästa... BILDERNA FRÅN UPPDRAGET!! :D <3


den vackra tårtan..! :) OBS! Bakad med kärlek! (a)


Sara, vår lilla fjortis! :D


Uppdragstjejerna sjävla !


Wihooo! :D


Fantabubbel ^^


höhö, jossan gillar att ha jordgubbar på näsan :)


medans jag föredrar grädde :D



oh lord! vad har hänt med sara?! :O


aah, där är hon ju! :P



girlpower! :D


More girlpower! :D


Viii ! :) <3


hihih ! (a)


Korttagning a la köket :D


jossan, sara & moì :D









seriöst... det är svårt att se normal ur när man hoppar!! x)


malin, da monkey! x)


haha, :)


halvhopp ^^


det är svårt att få båda att hoppa samtidigt.. (a)


jossan & sara... they did it!!! :D


hahah, fuuulaste bilden.. på mig.


mm.. me like! ;)


haha, malin och sara goes fotomodeller ^^,


powerjump by jossan! ^^


malin & jossan a la källaren! - den läskiga källaren ^^


Lillan är söööt! (a)






sara in action! ;)








Jossan, Tripp... Sara, Trapp... Malin, Trull -  ^^)










S-U-P-E-R-M-A-N ! ! ! ! :D






'
sara, fjortiiiisday! :D


hahah :)






flickhög?! (a)

meditation! (a)


haha, fint med löv..! men fult med... MIG!!! :O








hej jag heter malin och jag gillar att vara O-S-E-R-I-Ö-S !  :D






World of our own

Bonjour! :)
Dagen i skolan har varit rätt jobbig.. seg & tråkig. första lektionen var matte, hatämne från min sida. jag jobbade bara två tal på en timme, haha. men det var ju så himla tråkigt! har man tråkigt, så måste man ju göra ngt bra av det dåliga... jag vässade pennor ^^ just det, vi har nya platser nu också. Jag sitter med Felix, Jacob & Linda, Tack såååååååååååå hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimla mycket Karin!!!!!!!!?????????????!?!?!!!!!!!!!!!!!?!???????!!!!!! -_____- felix & jacob är omogna & jobbiga (sorry sorry, men det är sant, haha) Och Linda ger mig läskiga blickar heeela tiden ^^ höhö, igentligen är hon säkert rätt snäll.. men hon gör som sofia, eftersom sofa "vet hur det är" .. synd, men så är det. hoppas hoppas inte någon av dem läser detta nu, men hahahaha! Ja, om ni läser det... så menar jag INTE det jag skriver, lovar! (aa) jaja, nog om matte nu! nästa lektion var ju fysik, ännu ett hatämne. men idag var det faktiskt riktigt kul. jag var med Lollo & Jossposs :) Vi skulle typ göra en förlängningssladd. det gick väl halvbra, haha! men vi fick gå tidigare iaf, skönt. jag & jossan flummade runt lite i korridoren och snackade med folk, ja, alla som gick förbi faktiskt ^^ ja, vis skulle ha väntat på sara & stellabella.. men de var så seeega, haha, så vi gick te quben. där var cissi & co redan, de lekte paparatzi (stavning?) höhö. jag och jusse köpte en festis och varsin digistive.. det var jumma! Visst jossan ? (aa) typ halv elva börjjade bilden.. vi skulle måla av ett skrynkligt skynke.. -____- Det gick så här bra för mig [               ] haha, det betyder alltså att det gick S-K-I-T.. :D jajajajajajajajjaja, sen var det lunch. äcklig pyttipanna, jag gillar det.. men INTE skolans! :S quben stängde vid 12 så vi var i korridoren på lunchen. och efter det - so. rätt kul faktiskt, grupparbete. jag är med Coolingen Cissi och snubbarna jacob & andreas. haha! vi ska göra en pjäs om när typ abraham skulle offta sin son och.. ja, bla bla bla! vi han inte särskilt långt, vi babbalde mest och höll på. men iaf, när son var slut hade vi musika! inte så himla skoj.. redovisning av grupparbeten. jag, cissi & lollo redovisade innan jullovet så vi fick bara sitta och kolla på.. hööhh. Och sita lektionen var... SPANSKA! -_- vi kollade.. *host* lyssnade på ice age 2. asså vissa kollade ju, men jag höll på med beccas mobil.. så man kan säga att jag lyssnade på filmen, haha! vid fyra var skolan äntligen-... över!! kom hem typ fem, satt på datorn och åt some yogurt. sen vi sex var det middag ^^ jossan ringde just, jag ska komma till henne halv åtta för att utföra ett hämligt uppdrag..! Önska oss all lycka i världen! :D ja, becca skall joina oss oxå (a) nej, nu måste jag göra mih iordning för det topphämliga uppdraget! So long!
ciao!

 

   

Bild 1: Malin & Jossans kompisar, hihi :D
Bild 2: De igen, fat nu leker de svamp! ^^
Bild 3: Jag, Jossan, Lollo, Cissi, Becca.
Bild 4: Jag, Jossan, Cissi, Becca, Lollo, Sara.

Crap

PERSONLIGT
Namn: Malin
Smeknamn: typ.. malle? ^^
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: cendrè
Längd: 156 LÅNGA centimeter
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänta lever längst
Stjärntecken: De som finns i havet
Skostorlek: trea tjua
Är dina föräldrar skilda: nej
Dålig vana: har för många


FAVORIT
Färg: jag är kär i rosa
Sport: tennis, fotboll, innebandy
Godis: choklad
Affär: i like them all
Helgdag: julafton
Årstid: summer


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: jepp
Rymt hemifrån: yes
Sovit utomhus: yes, haha
Spytt i skolan: tyvärr
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: jag skrattar åt allt :)
Varit på scen: jau
Retats: ja, höhö


DU
Svär: men ja va fan, jag svär hela jäkla tiden ;)
Sjunger bra: nej , höhö
Duschar dagligen: yes
Vill gifta dig: i framtiden
Kommer överens med dina föräldrar: nah, till och från
Äger en ipod: yepp
Sover med gosedjur: ocf (a)


THIS OR THAT
Pepsi/cola: beror på
Mc donalds/burger king: hej, donken !
Choklad/vanilj: chocklad
Jordgubbar/blåbär: lika gott :)
Kött/vegetarian: öh, typ kött?
Tv/film: beror på
Adidas/Nike: tss ... adidas
Kakor/paj: kakor


KAN DU
Gå ner i splitt: nej, haha !
Skriva med båda händerna: det kan alla, på sitt sätt
Vissla: jo
Blåsa en bubbla: yes
Ha dina ögon i kors: no
Nudda näsan med tungan: men haha, nah.


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: max
Du pratade i telefon med: jossan
Du kramade: vet inte
Du skällde på: jag är ingen vovve :o
Du sportade med: klassen


SENAST DU
Skrattade: hela tiden
Grät: länge sen
Filmen du såg: another cinderella story


VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: ett hus och en lekpark
Lyssnar du på musik nu: ingen :O
Vad har du på dig: mjukisbyxor & pyamas (a)
Vad är det på din musmatta: Aiiiiiik! :D <3


ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: dos
Dricker du mjölk: jaaaa !
Person du hatar mest: -
Vad borde man uppfinna: läxmagin ! (jag skall lyckas, trust me .. )
Är du ett hälsofreak?: skulle inte påstå det ^^
Värsta vädret: hagel :o


Roliga timmen :)


Våga vara dig själv! :)


"ingen reklam här, fattar du brevbärarjävel"


Svårt att bestämma sig? ^^


ojoj, jag visste inte att malmö var ett arabland? x)


Vissa gör allt för sin familj.. ;)


What?! Varför inte?


höhö (a)


tss.. cooling!


asch, det där är väl inget!



mobbning pågår överallt.. även hos pingvingerna!


Just me

oj, hade tänkt skriva ett litet inlägg.. men reklamen tog slut! ^^ så jag hör av mig senare... :)
Ciao!
Malin

Life will never be the same


Sååå sööööt! :D

Mitt fel..!


Sorry, mitt kylskåp är verkligen fullproppat... jag såg den ingenstans! :O

Teletabies :D


Jag är ju lätt den röda! (a) Vem vill du vara? :)

No matter the time

hejsan,
nu har jag just sett på another cinderella story, haha. den var fett roligt ^^ pappa kollade oxå medans han tog ner allt julpynt, till och med han garvade x) aja, inte så intressant antar jag! :)
nu sitter jag här.. lyssnar på musiiik :D - E.M.D såklart ;) ikväll ska jag inte göra ngt speciellt typ.. engelskaläxor -___- höhö, inte så mycket iofs, tack och lov. en liten dialog, glosor & oregelbundna verb typ.. (?) Japp, så var det. Det är ju iofs inte föräns till på tisdag, men lika bra att kolla igenom idag :P Ha det riktigt bra tills vidare! :D
ciao!



höhö, hej jag heter malin och jag har dålig humor (a)

All for one

tjenare :D
har just varit i stinsen ^^ trävligt värre (a) hööh, eller nae, men iaf. när mamma & pappa handlade mat inne på vinn så satt jag i en av deras masagestolar, haha x) det var skiiiiiit skönt! jupp, satt där i säkert en halvtimme :) (a) vill ha en sååån!! fast den som jag vill ha kostar 3000 kr.. så vi får väl se hur det blir med det. kanske i fördelsedagspresent ? (a) just det, sara fylle rju år imorgon! Grattis till henne (a) <3 Nej, nu ska jag fråga pappa om han kan hyra en film too moi ^^ Hähä :) stor fiskelycka till folket! :D
ciao!



Jag vill känna att jag lever

super mycket hejsan! :D
här sitter jag och degar, haha :) tråkigt värre kan jag säga! ^^ ska nog snart ta och lägga mig, gick upp rätt tidigt imorse och det ska jag imorn oxå.. så jag är typ trött. juste, good besked! på torsdag skall jag och becca börja spela innebandy igen , fast i rotebro :D har slutat med fotbollen, finaly! :P det känns bra.. men vill börja spela tennis oftare oxå (a) höhö, men vi får se hur det blir med det ;) nu ska jag kolla lite i guinnes rekortbok ^^) hörs imorgon ;)
ciao!


höhö, jag och cissi på glx ^^

Jennie let me love you

tjena :D
nu sittar jag och kollar på körslaget :) hihi, heja team erik! (a) ja, och idag var ju alla snyggingarna där oxå! hööh, me lovee! :P
btw, just nu har jag hicka.. -___- om ngn är intresserad ^^ det är iriterande..! Mycket ska jag säga! men nog om det!! :D här kommer lite bilder.

  
mina delikata cocosbollar ^^


jag! :O höhö :)


jag har "lite" tråligt.. (a)

näj.. nu börjar det igen! måste kila :) hoppas livet flyter på bra utan mig..! :D
ciao!



Waterloo

höhö, tjena :)
max och becca spelar singstar, waterloo. jag har typ lite ont i huvudet så jag tar en liten paus ^^ nu kommer max hit och säger at han vann! WOW!! ja, fett glad blev han, hahah ;) aja, nu skall jag kila!
ciao!

Sos

Hejsan !
malin is talking ^^ höhö, idag har inget speciellt hänt direkt. vaknade runt tio, tog det lungt mev tvn. åt frukost.. duschade och fixade mig. åt en femtedels pizza till lunch.. hatar pizza haha! eller asså ibland gillar jag det, och ibland inte ^^ strange.. (a) aja, vid två förjde jag med a la familia till häggvikshallen och kollad epå lillebror som spelade match. det gick fint, båda lagen vann mot aik :) det var ända gången jag inte hejade på aik, haha! :P men iaf, efter matchen gick jag hem.. det var skönt faktiskt, men ruskigt kallt i leggings och klackskor ^^ (suprise?) när jag kom hem fick jag svar från becca.. hon hade varit ngn stans, no idea vart. smsade henne på förmiddagen om hon ville hänga med te stinsen, men fick inte svar för äns nu.. så det blev inget. men hon är på väg hit nu iaf (: vi ska typ snacka antar jag och kanske smaka på några av mina delikata cocosbollar? (a) aja, vi får se! ska nog se om jossan har tid oxå, messade med henne under matchen. hon sa att jag skulle höra av mig när det var slut, så det får jag väl ta och göra nu :D
höhö, oj.. glömde att publicera^^ becca har kommit nu, vi ska spela singstar och äta av mina delikata cocosbollar ;)
ciao!



Nu ska jag berätta en saga

haha, sitter i soffan och kollar på lets dance ^^ finns inget annat att se, så det fick bli det. i helgen vet jag inte alls vad som händer.. skulle vilja gå på bio (a) men vi får väl se hur det blir! nu ska jag ta ngt att dricka.. är skittörstig ^^ vet inte varför, men aja.. ^^
ciao!


...

jag är inte kaxig, det är bara försvar.
jag är inte döv, lyssnar bara inte på bullshit.
jag är kär, men bara i kärleken.
jag snackar inte skit, jag säger bara det som är sant.
jag är inte egoistisk, bara självsäker.
jag är inte elak, bara ärlig.
jag älskar dig, Cecilia Hassel.

trehundra

Wiiiie! :D
vet ni vad som just hände..? :) jag skrev mitt 300 inlägg! ja, inlägget innan detta då alltså ;) fett colt, hihi :) det betyder, att eftersom jag har aft denna bloggen i ett halvår.. så har jag i genomsnitt skrivit två inlägg om dagen, hhö ^^ på senaste tiden har det nog blivit fler.. men iaf :P

pappa kom just hem. han verkar vara på bra humör, härligt, hihi :D jag gillar inte när äns föräldrar är på dåligt humör, för då blir man så uttråkad... ^^, men men, nu ska jag gå och leka med medecinbollen som pappa just har köpt..! de tär såå kul (a)
ciao!



Sanningen är bättre än lögnen, även om sanningen kan vara hård


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel ? : yes
2. Är du lycklig ? : till och från
3. Är du uttråkad?: just nu, höhö
4. Är du ledsen ? : nej då, happy face :D
5. Är du italienare ? : verkligen, inte
6. Är du cooling ? :  haha, såklart! 
7. Är du från irland ? : nej, haha
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? : Juo

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? : ja (a)
2. Har du någon gång blivit sårad ? : händer, för ofta...
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt ? : hihi, jag brukar sova på nätterna :)
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna ? : nej höhö
6. Har du haft en hemlig beundrare ? : det vet väl inte jag ? ^^
7. Är du kär ? : nej, tack och lov
8. Vill du gifta dej när du blir stor ? : har inte tänkt så långt ;)
TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar ? bdb
2. Hår eller ögon ? hår typ
3. Katter eller hundar ? katter, lääätt! :D
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar ? några få bästa vänner
5. Tv eller internet ? går inte att välja,, (a)
6. Coca-Cola eller Pepsi ? båda
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll ? beror på, haha
8. Pengar eller lycka ? pengar är lycka, lycka är pengar ;)
9. Dag eller natt ? beror på
10. Msn eller mobil ? mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån ? : hahah, säkert
2. Brutit ett ben i kroppen ? : nej :)
3. Gjort nåt du ångrar ? : såklart
4. Hoppat Bungee Jump ? : nej, men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om ? : bara vita lögner!
6. Ätit en hel tårta ? : nej hähä
7. Gjort bort dig offentligt ? : haha, det gör jag hela tiden -____-
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen ? : ne
9. Gråtit när ett husdjur dog ? : nej, har aldrig haft några.. lucky me (a)
10. Velat försvinna ? : det händer...

SENASTE
1. Telefonsamtalet du ringde ? : pappa
2. Telefonsamtalet du fick ? : jossan
3. Personen du var med ? : cissi
4. Roligaste som hänt ? : ídag, när jag och cissi snackade skånska på slöjden ^^
5. Personen du smsade ? : lollo
6. Personen du fick sms av? : cissi
7. 2 personer du fått flest sms av i din inkorg? : lollo och cissi
9. Natten med ? : cissi, i onsdags
10. Du kramade ? : jossan

Den jag vill vara

Hejsan ;)
Nu sitter jaug i skolan ^^ ska igentligen göra en presentation om emd... men jag har tankebrist.. ja, ovanligt, haha :) har typ bara skrivit ett litet stycke -_- har ont i huvudet oxå,som vanligt. det kom på idrotten när vi typ seplade ngt bolllek, höhö. behövde inte vara med på slutet så becca gick med mig och bytte om. nu började det bli bättre, har fått lindring ^^, Ipren! (a) och en festis, hihi :D näe.. nu ska jag väl försöka fortsätta, erica kollar lite för mkt åt mitt håll, haha ;P
ciao!

Thats exacly who I am supose to be now

otroligt mycket Hej!
har just druckit en varm kopp choklad.. Mums :) Riktigt gott var det, värmde händerna på muggen, hihi (a) ja, samtidigt jag hade min lilla mugg i händerna så satt jag ingen annan stans än i självaste soffan.. gissa vad jag gjorde där? Jo, jag kollade på självaste Antikrundan ^^ haha, det suger.. men det fanns inget bättre att se, huhu :P Idag ska jag gå och lägga mig tidigt har jag bestämmt.. och när jag saäger tidigt, så menar jag tidigt oxå. faktiskt snart, typ halv tio, hihi. det är tidigt, remember me of old times.. (a) jag somnar i skolan annars, det är inte kul.. och så får jag ont i huvudet, varken bra eller kul! Näe, nu ska jag göra mig iordning.. ;)
ciao!



Ny header.. igen (a)


Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Allting kan gå itur, men ettt hjärta kan gå i tusen bitar

tjena hej!
idag var jag i skolan, (suprise?) allt var skit, precis hela dagen. eller asså, mest efter lunchen.. då fick jag skitont i huvudet! :/ det var verkligen riktigt jobbigt, värsta huvudvärken jag haft på länge.. eller länge och länge, haha. men på ett tag.. sista lektionen, engelskan hade jag verkligen lust att bara svimma av och slippa allt, typ. lyssnade inget alls på vad läraren sade och när hon frågade mig ngt så orkade jag inte svara... men hon verkade fösrstå typ, för jag behövde inte göra såå mkt, som jag brukar.. ahh, hon låter typ ALLTID mig läsa högt, alltid vill hon att jag ska svara.. det är baajs! jag haaatar att läsa högt, speciellt när det är engelska. men iaf, idag var hon snäll får jag väl säga då. men iaf, när lektionen var slut känndes det som om heela mitt huvud skulle sprängas vilken sekund som hälst, så jag ringde pappa.. han var ju hemma med max tänkte jag, så då kanske han kunde hämta mig. och ja, det gick bra. tack och lov, annars hade jag väl däckat i en snödriva eller ngt.. höhö, oj, det finns inga snödrivor här ^^ när jag kom hem gick jag och la mig i sängen. såv i typ en timme eller så, då var huvudvärken tack och lov näästan över, skönt! jag gick och satt mig i soffan och kollade på "camp rock" ^^) den var riktigt bra faktiskt, hihi :) ja, och så åt jag middag oxå. och sen kollade jag klart på filmen. ;) o nu sitter jag vid datorn. ska nog inte göra det så länge till, vill inte att huvudvärken kommer tillbaka! så vi ses!
ciao!


haha, gammal bild från i sommras,
på åland med becca :D


Skilldnad mellan sanningar och lögner

tjena,
nu har jag just bakat cocosbollar, mums :) vi hade iofs för lite cocos, så jag gjorde bara en halv satts. det mästa ska stå i kylen tills imorgon och då ska vi sätta på cocos, men lite ha rjag satt på balkongen så jag kan fixa dem idag ^^ huhu, men nu skall jag typ se på tv. är skittrött, sov typ fem timmar i natt.. -___- kanske hinner med ett kort litet inlägg imorgonbitti, får se!
ciao!




Bild 1: Japansk pappersmat ^^
Bild 2: Cissi vid middagen, hihi ;)
BIld 3: Hahah, skitful bild när vi spelade singstar ^^)
Bild 4: Sexiga Cissi, huhu :D

När vännerna försvinner kommer kärleken tillslut

Namn:Malin
Vad drack du senast: Saft
Vad gjorde du igår kväll: Kollade på film med cissi :) <3
Hur många hamstrar har du haft: inte en ända, haha
Vad ska du göra i kväll: äta middag, kolla på tv och baka :)
Vad ska du göra i morgon: skola -___-
Senaste inköp: linne & t-shirt
Senaste film: sex and the city
Vad har du i ditt fönster: spegel & lavalampa
Tycker du om att cykla: jadå
Vem sov du över hos senast: Becca eller Saga, kmr inte ihåg ^^
Vem sov över hos dig senast: Cissi :D
Vad ska du göra nu: äta middag hoppas jag ^^,
Vad ska du göra sen: baka! :P
Vem skulle du vilja träffa nu: Paula & Celine! :)
Sjunger du i duschen: haha, heela tiden, grannarna blir galna! ;)
Vem ringde dig senast: Josefin
Vem ringde du senast: Josefin
Hur länge sov du inatt: 5 ½ timme
När ska du gå och lägga dig ikväll: vet inte, i tid iaf.. skola imorn.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Spelade singstar med sötus Cecilia :)
Vad skulle du vilja göra nu: värma händerna , det är kallt i mitt rum ^^
Person du kan lita på till 100 %: Cissi!
Har du badat i år?: nej, haha
Vad heter du just nu på msn just nu?: maulins'
Hur många syskon: ett
Känner du någon som heter likadant som dig?: ja, många höhö
Morgontrött?:  jaa..
När är du född?: 24 februari 1995
Var bor du?:  sverige ;D
Nuvarande hårfärg?: blond/brunt
Riktiga hårfärg?: Cendre
Ögonfärg?: bruna
Vad läser du för bok nu?: räcker det om jag älskar dig?
Humör just nu?: hungrig och seg..^^
Vad har du för parfym idag?: christina agulera
Vill du ha barn?:  i framtiden
Hur stort är ditt rum? lagom :P
Har du tv/dator i ditt rum?: Jupp
Piercingar?:  öronen (a)
Brukar du vara osminkad i skolan?:  neheej

Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se skilldnad mellan sanningar och lögner.

ja, då har jag fått fram en vinnare i denna lilla tävling.. eller rättare sagt, två vinnare :D hihi, om du vill läsa mer om tävlingen klickar du HÄR  ;)

ja, och de två lyckliga vinnarna är... *trummvirvel*






























 MIKAELA OCH MIKAELA! :D höhö, eller rättaresagt: Mikaela [lillmickan@pea] & Mickan ! :)  de båda gissade på den sista, vilket var helt korekt ^^ mihih, de vinner... *trummvirvel*


















ÄRAN! :D hihi, nae.. de var tråkigt. men jag kan göra mig besväret att berätta att dessa tjejor har fantastiskt bra bloggar! :) Lillmickan@ - http://lindahls.blogg.se/  Och Mickaan@ - http://milar.blogg.se/ 
mycket trevlig läsning skall jag säga, läs läs läs! :D

det var alltför mig,
ciao!


En dag när vindarna bär

hellöjt :)
sorry att jag inte har skrivit ngt alls idag, men har helt eneklt inte haft tid (: cissi soc ju här, för alla somhar missat det nu ^^ höhö, vi gick och lade oss ganska tidigt för mina kära föräldrar skulle upp och jobba idag och då ville de kunna sova, hah. inte för att de fick de precis.. max vaknade typ vid tre och mådde dåligt. han spydde typ sex ggr under natten, poor him. jag hade preciiiis somnat när jag vaknade av hans gråt.. då blev jag ju liiite irriterad -__- men jag visste ju iofs inte att de var för att ahn mådde dåligt. men aja, nog om det.
jag vaknade typ halv elva av att jossan smsade mig. hon sa att hon inte kunde komma till somhallen heller men att hon hade läst på min blogg att vi inte skulle dit så vi kunde komma till henne och kolla på film. det gjorde vi, typ halv 12 var vi hos henne och kollad epå sex and the city. hade inte sett den innan, det var braau! :) hähä, vi garvade heela tiden ^^ hum, sen åt vi middag, oj, mena lunch haha ;D ja, och sne skulle josefin på piano så jag, cissi och becca gick hem. eller becca gick till sig och vi till mig. vi spelade massa singstar och filmade med min kamera, haha. kaaanske lägger ut ngn sen.. haha, men vi är inte seriösa så att alla vet! x) men men, sen skulle cissi på träning.. hennes pappa kunde inte hämta så jag gick med till busshållplatsen. skulle ha följt med först men var tvungen att lämna filme.. coh så tar det en timme för "djurpillerna" som jag måste ta att värka. det var synd, men det är livet. när vi stått i typ en vart och väntat på bussen kom den äntligen och cissi åkte iväg. jag gick mot ica & videobutiken där jag lämnade filmen. det var satansfullt kallt att gå i bara jeans, klackskor & varken mössa eller vantar skall jag säga.. haha! men men, jag överlevde och det är ju bra :D nu ska jag se vem som är den lyckliga vinnaren av min lilla ögontävling ^^)
ciao!

Jag vill vara din Cecilia

höhö, nu har vi kollar klart på filmen. faan va kuul asså x) haha, min humor dårå ;) hhaha :) btw, det kanske inte blir ngt med somhallen imorgon.. lollo skulle åka sikdor och becca vara hemma med sin syrra -___- aja, jossna har ju inte ens svarat. men får se, vi kanske drar dit själva. eller så är vi hemma och spelar singstar, haha :D aja, nu skall ajg kila,
ciao!

I used to think that I could not go on

Hejhej :)
ja, cissi skrev ett knäppt inlägg innan, jag vet haha ;) men nu ska vi kolla på scary movie 4, haha. det tog typ 40 minuter att hitta den, höhö. men det var svåårt x) aja, nu ska vi sätta på den så tjolong!
ciao!

cecilia och malins pratstund är öppen!

Hej o välkommna till cecilias/malins pratstund.

jag ska berätta en sak för er. jo det är så att malin och jag pratar skånska idag. så ni vet.


vi kan prata med dig som tycker det är tråkigt att vara dig själv. eller bara vill ha nån att prata med. Men först måste vi få reda på vad du är för nån person, så vi vet vad vi ska säga. vi kan även prata om problem. du kanske har haft ett dåligt förhålande  med nån och så vill du prata med nån som e doktor. ja! som vi är. Då säker vi igång :)




1. vad heter du?

2. vad problemet?

3. vad vill du prata om?

4. vad gillar du göra på fritiden?


Vart har du varit någon stans?

Tjena!
nu har jag och cissi spelat singstar en massa, haha :) det är very fun! hihihhahahahahööhöhöa :) nu ska vi bara spela en låt till och sen skall vi ta oss ner till videobutiken och hyra en film :D vet inter vad det blir men antagligen inte ngn läskig, haha ^^ höömm, i övrigt har vi pratat skånska hela kvällen, askul haha ;D aja, kanske hinner skriva ett litet inlägg till lite senare, annars hörs vi ngn gånge imorgon, atningen innan eller efter simhallen ;)
ciao!

All I want for christmas is you

Tio första:
Första bästa kompis: Saga :)
Första bil: haha, det måste varit en volvo ;)
Första kärlek: Skulle gifta mej men nån på dagis x)
Första husdjur: inget
Första semester: vet inte, typ tenerifa
Första jobb: hahah, inget ^^
Första köpta skiva: ingen aning
Första piercing:Öronen
Första konsert: vet inte
Nio senaste:
Sista alkoholdrycken: Dricker inte.
Sista bilfärd: Idag
Sista filmen du såg: föräldarafällan
Sista bubbelbadet: ingen aning ^^
Sista spelade cd: abba -___-
Sista gången du grät: Kommer inte ihåg faktiskt.
Sista måltiden: lunch idag

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nupp
Blivit arresterad? Näe
Blivit kär vid första ögonkastet? Mm typ.
Varit på tv? Jupps ;)
Fått ditt hjärta krossat? jo visst..
Sagt att du älskar någon utan att mena det? ja, haha
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? haha, always

Sju saker du har på dig:
Koftkofta, strumpr, linne, t-shirt, jeans, trosot, örhängen x)

6 val :
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? sommar!
Choklad eller chips? Choklad =)
Datorn eller mobil? Måste man välja ? (a)
Klänning eller kjol? Klänning tror jag .
Hallon eller blåbär? Lika gott ! :)
Fem saker att göra  innan du dör
Bli rikare än paris hilton, kommer lyckas.. det var jag.
uppfunnit en läxmagin
Fått körkort :)
gift mig med erik segerstedt
hoppat bungi jump
Fyra favoritprogram
medium
ghost wispers
efterlyst x)
sanningens ögonblick.
Tre personer du kan berätta allt för:
Becca
Jossan
Cissi & Lollo (höhö, de får bli en person ^^)

2 favoritlåtar

on our own
alla med emd
En sak du ångrar:
vet inte, höhö


Tidsfördriv

Dagens vill ha: sällskap
Dagens outfit: svart puma t-shirt, svart adidaskofta, svarta jeans & vitt linne
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens planer: Vara med Cissi :) <3
Dagens saknad: Josefin!
Dagens dummaste: huvudvärk -__-
Dagens drog: phooto shop
Dagens favorit: mobilen x)
Dagens godis: brownie ^^
Dagens humör: Glad :D
Dagens tråkigaste: huvudvärk :/

Like I whas you

UTSEENDE
[X ] jag är kortare än 160 cm.
[X] ibland tycker jag att jag är ful.
[X] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[? ] jag är osäker över mitt utseende.
[X] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.


SKOLA/JOBB
[X] jag studerar.
[X] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[X] jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] jag underkändes mer en 4 gånger förra året
[ ] jag har fått sparken.


ERFARENHETER
[X] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] jag har åkt snowboard.


BLANDAT
[X] jag sjunger i duschen.
[X] jag är bra på att baka.
[X] jag skrattar åt mina egna skämt.
[/ ] jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] jag tror på spöken.
[X] jag är online 24/7 på msn.
[ ] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] jag är väldigt kittlig.


If we were a movie

tjena,
nu är jag hemma från stinsen :D höhö, det var trävligt trävligt. köpte ett linne och en t-shirt på stadium som jag ska ha när jag spelar tennis. det blir säkert fine, hähä. nu har cissi klippt sig, äntligtn :D hon ska komma hit när hon har packar klart osv :P vi kommer nog antagligen spela en maaassa singstar, haha. det brukar vi iaf göra om jag känner oss rätt ^^ annars tar vi nog ett och annat kort, hah :) de skall ni såklart få smaka lite av ni oxå (a) hihi, men nu ska jag fixa mig lite innan min lilla prinsessa kommer! :D haha, de lät fjolligt, men jaja (a)
ciao!


jag är kalles kaviars största konkurent! akta er säger bara!
muahahahha :D

now or never

Yeey!
det gick iaf :) cissi är och klipper sig nu, men när hon är klar så ska hon ringa mig och sen komma hit. höhö, min mamam snackade med hennes mamma och efter det så gick det bra :D hihi, vi kommer säkert göra en massa skoj :P men nu ska jag till stinsen, så måste kila.
ciao!


jag och becca.. :) <3

Gimmie gimmie gimmie

haha, har typ blivit besatt va abba. ja, tro det eller ej.. men ja, jag lyssnar på abba hela tiden! det är ju helgalet, haha. har fått s.o.s på gärnan nu oxå.. -___- hähä, men men sånt är livet som många säger ^^
nu skall jag se hur det blev med cissi. hon ville sova här, men hennes pappa tyckte typ inte det, vet inte vrf. men jag kunde sova där, höhö. meeen, där kommer ännu ett problem. jag är ju allergisk mot hennes alla djur -_______- satt det funkar inte heller. synd, men får se om vi kan göra ngt iaf.
ciao!

Säger du att du är min vän, så är du kanske det.


jag undrar så mycket.. men bara jag vet vad.


Bet on it

elloo :)
sitter här igen nu då ;) höhö.. kollar lite på kläder på topshop.com hittade inget jag direkt fastnade för.. men alla jeans är trävliga ^^ tittade lite på klännigar oxå, men inget i min stil. hah, har inte tänkt att köpa ngt där, jag kollar mest för skojs skull. aja, nog om det.
Nu har jag just smsat cissi, hihi. hoppas hon redan har klippt sig så vi kan göra ngt, har så jäkla tråkigt! ja, skrev att hon fick sova här om hon ville. men får se om hon kan, hoppas iaf :D
& imorn skall jag höra med lollo & co om vi skulle till simhallen.. som en avslutning av lovet lixom ^^ haha, de lät fjatningt x)
ne, nu ska jag äta lunch.. fast jag just käkade frukost.. :P
ciao!


I belive I can fly

tjolahoppsan!
jo, idag skulle jag ha följt med Josefin, Rebecka och Lovisa till Värsjöbacken.. men nej, pappa kunde inte skjutsa (stavning?) och blablabla.. cissi kunde ju inte heller, hon skulle typ klippa sig. menmen, får se om det bli på söndag islt. det tyckte fadern min var bättre, höhö. men jaja, idag vet jag därför intte vad som händer. kanske smsar cissi och frågar när hons kulle klippa sig, hon kanske hinner göra ngt iaf ^^
men en sak vill jag bara säga,, GISSA VILKA SOM ÄR MINA RIKTIGA ÖGON NUU! :D muhahah,
ciao!


bara för att det alltid ska vara vi fem.. :)

get your head in the game

Godnatt allesammans.. nu ska jag för en gång skull gå och lägga mig i tid.
ciao!

Vilket trasslar till det ytterligare.

höhö, jag har riktigt tråkigt.. så här med anordnar jag en tävling. en ögontävling för att vara petig ^^ jo, och det handlar inte om vilka ögon som helst.. nämligen, mina! (a) japp, jag har photo shopat lite bilder av mitt ena öga, och ni ska helt enkelt lista ut vilket som är mitt riktiga. så, alla kommenterar! den som har rätt.. vinner något, vet icke vad men men ^^) men kom ihåg, inga anonyma gissningar! för då kan jag inte berätta vem som van sen ;D


Bild 1.


Bild 2.


Bild 3.


Bild 4.


Bild 5.


Bild 6.


Bild 7.

Den jag vill vara.

hallå där ;)
sitter med datorn i knät i vardagsrummet. kollar på föräldrarfällan, den e skitbra :) höhö, har sett den mint 10 ggr förut, men gillar den fortfarande. det skulle ju vara skitcoolt om det hände typ mig, jag skulle lätt "byta plats" hihih :D fast det skulle nog vara väääldigt mkt man måste lära den andra, haha.  bara en sån sak som typ vilka bussar man ska ta till skolan och så ^^ jaa, och vilka man känner.. tänk om man typ är ute och så kommer en kompis som man inte äns vet att man känner, man bara går förbi den och kompisen bah eeh? haha x) aja, antar att ingen är intresserad av mina tankar, höhö.
idag har jag inte gjort ngt typ, bara tittat på tv och läst typ. ^^ typiskt mig x) imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. jossan och becca skulle ju åka skidor, men jag pallar nog inte följa med. höhö, skall nog höra med lollo och cissi om de vill åka med oss på lördag. jossan och becca har säkert igent emot att åka flera ggr ^^, höhö, men nu ska jag leka med ps lite.. och se om jag kan hitta rotebros hemsida.. innebandy dårå.
ciao!


minnen.. :) <3

höhö, fett ful bild, jag vet. den e från i sommras när jag,
paula, celine & vilma uppträdde i portugal ^^ höhö :)

Jag har fått en stund här på jorden.

tjao! :)
nu har jag just ätit lunch.. eller inte just men för ett tag sen. annars har jag mest suttit i vardagsrummet och roat mig med en tidning. är verkligen för trött för att göra ngt med ngn.. vet inte vrf. aja, nu leker jag lite med sp.. höhö, det är skojigt värre :D ska väl kanske hitta på ngt annat än att sitta här iaf.. kanske läsa eller titta på tv? x) höhö, jag är då påhittig (a) Not ;) men men,
ciao!

den blommstertid nu kommer.. not.

ja, ny header igen. lika bra att prova lite olika så det inte blir för tråkigt..
ciao!

Mamma mia

Tjabba!
nu har jag vaknat dårå.. eller det var väl en timme sen nu, lillebror kom in i rummet och skulle ha kameran?! -____- damp damp på honom! aja, men de va väl lika bra att vakna så man klarar skolan på torsdag. ;) annars har jag väl hunnit käka frukost redan, ooch så sitter jag här  nu då. photo shop för hela slanten, höhö. eller det blir ju fel, men för hela stunden (?) hahah x) vettefan (a) men nu har jag ont i mina stackars armar.. skall dejta dudschen. vi höres!
ciao!



oj, vilken härlig blid på lollos hemliga partner! :)

If we were a movie.

hallojt.
headern blev väl lite si så där. haha.. ^^) men thats life som morfars tomatpure alltid säger :) meen nu skall jag fortsätta med mitt nya spännande projekt, muhahah :D vet inte hur det kommer att gå, men önska mig lycka till! (a)
i övrigt så tror jag att jag ska ta och lägga mig snart.. är nog bra att försöka lägga sig i huffsad tid så man inte typ försover sig första skoldagen. det skulle inte lörarna gilla, haha. ne, nu måste jag fortsätta med projektet.
ciao!

sunshine in the rain


höhö, denna har jag efter massa idiotiska svårigheter
gjort i sh.. höhö, inte bra.. men är ändå rätt nöjd  ^^)

The best damn thing.

hajhaj! ;D
nu har jag just kollat på ett skitgalet tvprogram, haha. det var typ några amrikaner som var med i en japansk tv-show x) helknäppt, haha. pallar inte förklara, men alla som såg på6an kl åtta hajar grejen ;) och nu ska vi snart se på snillen snackar, som vi spelade in. vet inte om det är bra, men max ville se det iaf. höhö :D
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske hör med lollo och cissi om de har ngt emot att hitta på ngt, häh ^^) det blir säkert good, men nu skall jag kolla. juuuste, har faktiskt lärt mig ps liite  nu, höhö. det är ju kul :D
ciao!



muhhuu, made by me x) ^^,


Honey, honey how you thrill me..

WHOLA! DEN ÄR TILLBAKA!! !! !! !! MITT LIV HAR FÅTT EN MENING!! EN BRA SÅDAN!! DU KAN VERKLIGEN INTE ANA HUR LYCKLIG JAG ÄR!! ETT NYTT SÄTT ATT SE PÅ LIVET HELT ENKELT, FANTASTISKT...!!

det var allt jag ville säga.. ^^,
ciao!

Tusen och en natt.

hejsan sötnosar.. :D
mihihhhii, pappa har just installerat ps nu! fattar nada, haha ^^, men jag lär mig väl med tiden antar jag.
hm, idag har det varit en dum dag. allt har bara blirvit fel och fel hela tiden. hatar sånna dagar. hoppas det blir bättre imorgon, annars kommer jag nog hamna i en lång deprition. haha. vet inte vad jag skall skriva, har ju ingat att srkiva om. verkligen inget. jo, en sak. och det är väl att designadinblogg.blogg.se är en fantastisk uppfinnelse. även om allt inte funkar.. så lär man sig mkt. haha, men det funkar verkligen inte alls om man har en dålig dag, som jag har idag. ja, min header har ju tillexempel försvunnit. bajs i stora lass..
ciao!

You made me feel alive but something dide I fear.

Tjenahej..
det blidde ingen fotboll för mig idag, tänker inte gå in på varför.. men tror faktiskt att jag vill sluta helt och hållet. har helt enkelt tröttnat. av massor med olika själ. jag menar, i börjar var det ju mest bara en kul grej.. men nu känns allt så himla mkt anorlunda. men asch, strunt samma.. inget blir bättre av att jag skriver en massa här. jag skanar verkligen innebandyn.. vill börja igen, helt klart. det var ju menaingen att jag skulle börja redan efter sommaren, men allt blev bara fel och det baev då aldrig av. men nu ska jag verkligen säga till pappa att jag vill, för det är verkligen den enda jag vill. I N N E BA ND Y! Ja, & tennis dårå. tennis två ggr i veckan & innebandy 2 ggr i veckan, det skulle vara fantastisco.. mer hinner jag helt enkelt inte. jaja, antar att ni inte är intresserade av att höra om mina problem. så jag slutar, NU.

Nu har de öppnat väsjöbacken... skall maby dit med jossan, becca, cissi och lollo i veckan. ja, och så vill ju lollo åka till simhallen, höhö. hoppas vi ska hinna med både och. det är ju några dagar kvar av lovet iaf, tack och lov :) har faktiskt inte vart så mkt med kompisar under lovet. mest med becca och saga. ja, och lite med lollo och cissi då. annars ingen annan, höhö. kan väl vara rätt skönt faktiskt, man behöver faktiskt fåvila upp sig ibland! :D hähäh, tror jag kän ner mig lite glandare nu än jag gjorde för en timme sen.. bra. ne, nu skall jag kolla med pappa om han kan instalera photo shop nuu ^^,
ciao!


allt blir bara mer och mer fel..

Det sägs att ovan molnen är himlen aldrig blå. Men det kan vara svårt att tro när man inte ser den.

Tjabbetjenahallå där ;)
som ni smarta människor kanske redan har märkt och fått en klarelse om så har min hímlans header förvunnit. och jag hajar N A D A. jo, för jag gör preciiiiis som man ska, men ändå blir det bara pannkaka av alltihopa. när jag kopierar in headerns "kod" så blir det bara en massa jäklarns text där uppe!! om det möjligtvis finns någon liten snäll flicka eller pojke där ute i världen som just nu tar sig tid att läsa min lilla blogg och har en susning om vad jag gör för fel.. så snälla, tell me!! !! !! det är desperatoriskt stor kiris så som jag ser det, för om inte detta fixas innom kort så kommer jag antagligen hamna i koma.. och, det vill jag INTE! ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så det jag igentligen ville säga var.. HJÄLP MIG NU FÖR TUSAN GUBBAR OCH GUMMOR!!


Nu eller aldrig

tjuhu, superman.
jag vet inte.. superman? är du en sån? det finns bara ett svar, nej. för super man finns inte på riktigt, så det så! tro det eller ej, men denne superman är bara en påhittad seriefigur. så nej, du är inte superman. hur mycket du någonsin skulle önska det. batman? nej, han finns ju inte heller (?) asch, tröga jävel.. slut diskuterat. PUNKT.

nu har jag just tittat klart på "dubbelgångare" det var trävligt och ett hyffsat slut. höhö :) nu kollar vi på det inspelade körslaget. gry talade just om det fantastiska faktumet att min prins erik inte åkte ut :D , det måste vara tack vare mig (a) inte så troligt, men men.. haha :P nu ska hon säga vem som åker ut... team Lagaylia. hon var ju bra hon med, synd att hon åkte. men jaja, huvudsaken är ju att prinsen är kvar såklart :D hihihiii, men nu ska jag göra ngt funnier.
ciao!



haha, gammal bild från idolfinalen.

I'ts just a heartbreak away from an other love.

tjena tjena
nu är jag gladigt värre. haha :) titter och kikar på körslaget, heja team uddevalla! ;) erik är ju så jädran söt (a) hihi, det tycker ju alla :P meen, bara så att alla vet... ERIK ÄR MIN MIN MIN! :D haha, tror iofs att han inte har en aning om detta otroligt sanna faktum.. men så är det bara :) oavsätt vad! (a) höhö, vi ska ju lixom gifta oss när han vinner körslaget :) alla som har insätt att han är min, och kommer att förbli det är mer än välkommna på bröloppet som äger rum på slottet den 24 februari med glittar och glamor! :D höhö, som ni som är en vän till mig vet så är ju denna otroligt viktiga dag ingen annan dag än min födelsedag :) och ja, den är ju defenetift värd att fira med ett och annat brölopp, och inte bara lite trävligt att det är just jag ska gifta mig.. med ingen annan än självafte erik segersted. ^^, MALIN SEGERSDET.. det låter ju fantastisko! hihi, jag menar det :) för det är ju så det ska bli.. mitt efternamn är så tråkigt. och om jag heter segersted så blir det ju ännu mer jumpajumpa.. :) fråga mig inte vad det är, men det lät som ett bra påstående. men nu ska vi sluta, eller rättare sagt JAG ska sluta göra alla flikkor där ute avensjuka på atta just lilla jag har fångat eriks hjärta. eller jag HAR inte gjort det.. men när han ser mig så kommer han ju att förstå att jag är sen rätta, helt klart! :) jo, just det skall passa på att eriks lag var supergrymma idag! de sjöng den där låten som var så populär för ett tag seb, höm gillade den asmkt förut men kan verkligen inte stava dess namn.. men alla som såg det hajar ;) men asså, jag struntar igentligen i om de är bra eller inte, jag hejar på dem för att det är erik. det är väl igentligen inte rätt.. men man kan ju inte låta bli att heja på sin man *host* framtida man dårå. ;D hihi. detta inlägg har verkligen inte handlat om ngt annat än min man erik, hihi. ja veeet, framtida man! så jag tror att jag ska skirva om ngt annat än han (det är du som betyder mäst, och kommer alltid vara du erik. tro inget annat) hahaha, jag är galen x) hihi, men det hör till min konstiga personlighet (a) ja, och dåliga humor. hihiahahahöhöhähähähäähahahahahahihaihaihheheheheoehöeeäeheäe, asch vad trikigt jag har.. vrf ska det vara sån jäkla lång paus?! :O sumpigt värre! :( hähä, men nu skall jag höra med mister toalett om han har tid för ett besök..
ciao!


Lördag, kväll

Namn: malin jenny anita claesson
Tilltalsnamn:  malin
Födelsedag: 24 februari
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: typ.. jag vet inte? x)
Längd: 1,55 -___-
Höger/Vänsterhänt: höger
Värsta vana: vet inte, haha
Stjärntecken: fiskarna
Sko stlk: 37
Är dina föräldrar skilda: nepp
Skor idag: svarta
Dina rädslor: att förlora den jag älskar allra allra bäst..
Mest använda fras på msn: mhahah
Det första du tänker på när du vaknar: inte skola.. -____-
De du tänker på när du går och lägger dig: hoppas ngt kul händer imorn..
Bästa minne: england 08 med 6a
Person du hatar mest: *****
Hur många signaler innan du svarar: många, haha
Är du ett hälsofreak: nae, inte precis
Vad är det värsta vädret: regn
Lekte du med barbie som liten: ja, hah

Favoriter

Färg: rosa&svart
Mat: pappas spagetti & köttfärssås ;)
Djur: katt
Glass: regnbåge (a)
Godis: riesen
Sallad: typ, allt utan tomat ^^
Bokstav: M (a)
Nummer: 9 & 11
Tuggummi: lime & lemon
Helgdag: juafton !
Årstid: sommar
Tandkrämssmak: miiint,
Parfym: c a
Vad vill du bli när du blir stor: artitekt, färfattare, designer
Hur vill du dö: somna in

Vem av dina vänner
är mest lik dig till utseendet:
utseende, becca
Vem är högljuddast: sara, haha ^^)
Vem får dig mest att skratta: Cissi & Lollo :D
Vem har du känt längst: Saga

Du..
Svär: men vafan, vem fan gör inte det? x)
Sjunger bra: nej haha
Kommer överens med dina föräldrar: händer
Gillar åska: vem fan gör de?
Spelar något instrument: ne
Går till kyrkan: nej


This or that:
Pepsi / Cola 
McDonalds / burger king
Choklad / vanilj
Jordgubbar / blåbär
Tv / film
Adidas / nike
Kinamat / sushi
Kakor / paj
Kompisar/pojkvän
Mycket godis/Mycket frukt
Skola / lov
basket /fotboll


Kan du
Gå ner i splitt: verkligen inte! x)
Skriva med båda händerna: nej, hahaha
Vissla: jajjamensan
Blåsa en bubbla: visst :)
Ha dina ögon i kors: nej, höhö
Nudda näsan med tungan: neeheeej!
Dansa: alla kan dansa, på sitt sätt :D


Senast du
Skrattade: hahah, nyss
Filmen du såg: hm.. vet inte
Tuggade tuggumi: vene
Drog ett skämt: haha, behöver inte skämta.. alla skrattar ändå! x)
Sjöng: sjunger jämt (a)
Hur många kuddar sover du med: 2
du pratade i telefon med: lollo
Msnade med: becca
Du kramade: Saga'
Du skällde på: max, haha


Lördag, kväll

tjabbatjena!
nu har jag hunnit både duscha och äta middag. dukitgt värre (a) ikväll ska jag verkligen bara ta det lungt :) kanske läser lite på boken jag håller på med "räcker det om jag älskar dig?" har inte kommit så långt, men den är nog bra. och så ska jag fortätta läsa guinnes rekordbok.. hah, den är så tjock att det tar evigheter att bli klar om man läser allt på alla sidor. höhö, jag tycker faktiskt att man ska läsa allt, för annars känns det lite dumt. om man bara läser några sidor känns boken lite onödig, haha ^^) men men, nog om det. jag ska även hinna titta på fortsättningen av en frans thriller som jag såg på igårkväll. den var riktigt bra för att vara fransk. ´"dubbelgångare" hette den visst. kl nio tror jag den börjar, häh. efter det får vi se vad som hända skall. antagligen skriver jag lite i bloggen och läser andras bloggar :) hoppas folket har hunnit uppdatera då, för nästa alla som jag känner som har bloggar uppdaterar typ bara en gång om dagen, dumt dumt ^^, det är mkt roligare om man uppdaterar ofta, för då blir det roligare, höhö :D men nu ska jag tagga,
ciao!


Lördag, kväll

tjena,
nu har jag va.rit hemma i typ en halvtimme. träningen gick tiptop, haha. nae, men det gick väl het okej. men jag fick ont i huvudet efter typ en timme så det var lite jobbigt då. menmen, thats life som jag brukar säga :) nu har lillebror duschat klart så jag ska väl ta och släpa mig till duschen. av ett konstigt själ brukar jag he en dejt med den varje dag. asså, det är ju riktigt trevligt faktisk. och ja, duschen är ju trevlig. haha, nu vet jag inte vad jag snackar om.. men har inget att skriva helt enkelt.. x) höhö, men nu ska jag väl ta och gå på ritigt, haha
ciao!


Lördag

hejsansvejsan!
haha, bästa början, ajjt? tss... not. höm, idag är det första träningen för mig efter lovet. känns lite segt, men kommer nog bli good efteråt. i morse blev jag väkt vi 11 men somnade om till 12, var supermegatrött -_____- ja, och sen dess har jag verkligen inte gjort ett dugg. förutom att äta lunch, hähä. spagetti & köttfärssås a la pappa ^^) mums (a) i<3köttfärssås&spaggetti!!! :D hahahah x) aja, nu sitter jag i soffan med datorn i knät.. har redan tagit på träningskläderna ^^ träningen börjar först om en timma. menmen.. nu ska jag sätta på tvn istället, det är ingen kul inne på varken playahead eller msn. så,
ciao!


Fredag, kväll

Hej,
eller hoppsan kanske är bättre, hah. i tanke på att jag inte har skrivit alls idag. färlåt så mkt, men har haft fullt upp. eller fullt upp är väl att ta i, men jag vaknade halv elva.. duschade och gjorde iordning mig. sen gjorde pappa ngn slags brunch typ, vi stack till stinsen och handlade present till mattias. lillebror var på dåligt humör idag.. -___- inte kul säger jag bara. han håll på hela tiden och gjorde allt svårt och jobbigt. men iaf, när vi tillslut kom hem fikade vi lite, jag på en morotskaka. men orkade bara halva, så satte in den i kylen. sen satta jag mig i soffan och typ kollade på tv.. hade ont i huvudet som vanligt oxå. ungefär vid fyra skjuttsade vi max till anton och sedan begav vi oss te kista. där sågs det på bio och åts mat. ja, och nu har jag kommit hem dårå. ska nog mest ta det lungt ikväll. kanske se på en film eller ngt. vad vet jag? inget, haha :) imorgon blir det träning igen då, efter lovet. kommer nog bli skoj, men kanske lite segt i början. ja, och  på söndag ska jag ju träna igen. typ träningsmatcher eller ngt sånt. men nu ska jag inte skriva mer.. eller iaf för stunden, kommer höra av mig lite senare om inte ngt oväntat sker,
ciao!




ny header

ja, nu har jag ny header.. igen. haha, jag kan helt enkelt inte hålla mig till en särskilt länge, men det gör ju inget. för då fräshas bloggen upp ofta :D nu ska jag verkligen sova,
ciao!


2009

här är lite bilder fårn nyårsafton..!



Bild 1: Singstar kungen malin själv, drogade bild haha.
Bild 2: Malin smakar så att vinet är okej
Bild 3: Efterrätter, eller vad?!
Bild 4: Malin & Saga värmer upp införkvällen, haha
Bild 5: Tagen av mästerfotografen själv
Bild 6: Malin & Saga posar i kylan
BIld 7: Saga efter att rakerterna börjat tystna..

Ja, det var väl några bilder det. Inte så många iofs, men det tar sån jäkla tid att ladda upp -___- Höhä, jag vet att den stjätte bilden är vansinnigt ful.. det var därför jag var tvungen att visa den x) Haha, röda ögin och allt :) Ja, så kan det gå ^^) Nä, nu orkar jag verkligen inte sitta här mer, ska fixa min nya header bara och sen blir det godnatt för mig,
ciao!


2009

Tjena,
tänkte skriva ett litet inlägg & lägga upp lite bilder från igår innan jag kryper ner i sängen och läser guninnes world records 2009. hihi, måste bara får säga en sak.. min brorsa e sööötast! :) haha, just nu är han på dåligt humör verkar det som.. hihi, då är han asgullig (a) haha, ingen fattar väl, men jag hade iaf väldigt kul åt det just. pappa fick till och med säga till mig för att jag skrattade så mkt, och då blev min käre broder väldigt irriterad, höhö :D ja, jag har sämsta humorn jag vet. ;) men men, huvudsaken är väl att man har kul?! :P hahah x) men,
ciao!


2009

hejsan,
gud, idag har det verkligen varit en seg dag, haha. har inte gjort ett skit, och är riktigt trött. jo, en sak har jag gjort, hela dagen.. spelat sims x) Hahaha, hatar det verkligen.. men när jag började så kunde jag lixom inte sluta.. ^^, jau, annars så har jag suttit i köket och läst ur "fredag".. en tidning med kändisskvaller, höhö. och druckit kaffe för att desperat försöka bli lite piggare, funkade ju till en del.. min huvudvärk gick över, tack och lov. ska nog gå coh lägga mig rätt tidigt idag, hähä. och typ titta lite i guinnes rekordbok som jag fick i julklapp, har inte hunnit med det än. eller asså.. jag har ju 06, 07 & 08 oxå, och de har jag välknappast läst ut.. hahah x) men jag har bestämmt mig för att typ börja samla på dem, önska mig dem i julklapp/fördelsedagspresent varje år.. tillslut kanske jag kommer med i boken för flest antal guinnes rekordbok-böcker?! haha, jag har livlig faktasi, jag vet. men iofs, vad jag vet så finns det nog integet sånt rekord. ;) aja, nu ska jag göra ngt vettigare än att sitta här och skriva om ingenting..
ciao!


2009

- gör testet om du vill visa att du bryr dig om din bror!

HAN
Vad heter han? - Max
Vad var det senaste han sa till dig? -  "om man missar bussen, det gjorde jag" Hahah x)
Vad brukar han säga när han kommer hem? - "är malin hemma?" hahah xD
Vem umgås han mest med? -  vene, typ många.
Har han en speciell lukt? -  sötnosig (a)
Kan du hans mobilnummer? -  au
Vad är typiskt han? - leka krig & göra konstiga miner.. höhö ^^)
Är han din lillebror? - ja :)
Är han din tvillingbror? nej
Är han din storebror? - nej

NI
Hur många år skiljer det mellan er? -  5
Har ni samma föräldrar? - aa
Brukar ni göra saker tillsammans? - ja :D
Kan ni prata om allt? -  haha, nej inte ALLT
Kan ni skratta åt allt? - haha, typ
 Bor ni i samma hushåll? -  yääs
Är ni oftast sams ? - jo, faktiskt
Tycker du att ni har en bra relation? - ja, verkligen :)
Tror du att han tycker det? - jaa då
Samma skola? - nepp

2008?!

haha, knäpp rubrik, jag vet. men tänkte skriva ta en liten tillbakablick på 2008... so here we go! :)

Vad ångrar du mest? En hel del.. haha.
Vem har betytt mest för dig? Rebecka & Josefin, de stöttade mig under hela sexan! Tack, ni är helt enkelt bäst :)
Vad var det bästa med 2008? Att jag lärde känna Cecilia och Lovisa.
Vad med 2008 glömmer du aldrig? England med 6a, det var ju underbart!
Vilka länder var du i? England, Findland, Portugal, Frankrike
Vilka skulle du velat träffa mer? Paula och Celine.. men vi hade iaf riktigt kul när vi var tillsammans!
Vilken bok var den bästa av alla du läste? Syskonkärlek
Är du nöjd med sommaren 2008? JA! :D
Gjorde du något som du är glad över att du gjorde? Ja, såklart. Haha, inga detaljer.
Hur har skolan gått? I sexan gick det riktigt bra, jag tyckte till och med att det var kul. Men i sjuan gick allt åt helvete..
Skolkade du mkt? Nej, höhö.
Tror du att lärarna var nöjd med din insats? I sexan, defenetift. Men i sjuan.. helt okej antar jag.
Vilka har du skrattat mest med? Hahah, många :) Men Cissi & Lollo, de har min humor asså x)
Vem har du lärt känna bättre? Johanna, nu är vi superbra kompisar!

En sista fråga... tror du att 2009 blir bättre? Ja, hoppas det. Iaf om jag gör så som jag har tänkt.

2009

Hejsan :)
nu har man vaknat dårå! :D eller hahah, det var ett tag sen nu. vaknade väl kansek halv ett eller ngt sånt. höm.. deckade halv fyra i natt, eller i morse haha. kunde inte vara vaken längre då, höhö. gick ju upp vid nio igår morse, så de var väl inte så jättekonstigt igentligen ;) men idag.. vad som händer? haha, iiinget, verkligen inget. är skittrött fort.. kanske ska ta en liten tupplur, annars somna jag väl här, haha. åt nyss ngn skags lunch/frukost.. och snart tror jag att jag skall knycke en av gårdagens alla efterrätter ^^) hihi, det var massvis vi åt igår. smaskeeens! :D men nu ska jag kila,
ciao!

harebäst, malin'

Nyårsafton, 2009

Hejsan alla snyggingar! ;)
jaa, då var det ett nytt år då.. 2009! Hoppas det blir ett bra år.. 2008 kunde ju lixom varit bättre iaf för min del. hahah. jag ska väl lixom börja om på nytt, tänka lite mer på vad jag gör. har gjort en hel del saker jag ångrar.. ska inte gå in på detaljer, men iaf. men vissa saker var ju bra oxå.. lärde känna en hel del. speciellt.. Cissi & Lollo! Tack tack gud för att jag träffade dem :D Och Celine & Paula.. haha, fan vad mkt skoj vi haft ihop :) Och gud vad nervös jag var när vi stod där inför alla! haha :) jaa.. och Johanna, Alice & Emma. hihi, har nog inte flummat så mkt förut, hahah (a) Och Disa & Angelica, haha.. ni är lika knäppa som jag ju (a) cuuligar asså! ;) höhö.. de här var nog det bästa med 08, alla dessa nya människor jag lärt känna :D hahah, men så har jag ju haft det himlans mkt skoj med de jag redan kände.. Josse & Becca, i har ju lixom alltid kul :P & saga, du är lika galen som du var för 12 år sen, hihi :) hahah, detta inlägg blev ganska anorlunda och galet..! haha, men livet är ju till för att levas! ;) nu ska jag väcka alla pensionärer och spela lite singstar..! :)
ciao!

harebäst, malin'

RSS 2.0