första advent.

idag är det första advent :) bara fyra veckor kvar, längtar längtar längtar .


 

söndag, kväll.

hej gott och ont folk!
nu har jag just dejtat duschen, asså han e verkligen trevlig :) skulle kunna vara med honom heeela tiden! (a) hahah, jag är galen.. :D aja, hade ju fotbollsträning oxå, det var därför jag hade en liten dejt efter med honom dårå. annars var det väl en helt vanlig fotbollsträning, bara de att det var den första på typ två veckor för lilla mig. vi hade intervall på slutet, det var då jag började känna att jag hade haft ett uppehåll, höh. det kännes rehjält i vaderna efteråt. menmen, nog om mig och mer om er. Vad har ni gjort idag, gott&ont folk? Hände det ngt spännande? Skvaller? Tell me..! :)

harebäst, malin

söndag, afternoon.

hejsan allesammans!
malin här, as usual. dagen har varit seg, har inte gjort ngt särskilt alls. 
bara varit hemma och segat, höhö. just nu e jag alone at home.
ska väl ta mig ner till träningen sen oxå, ska bli skoj efter ett kort uppehåll.
hade ju ont i knät, så jag var inte med och tränade på några gånger, men nu e jag back! :)
 idag bärjar den fyra, vet inte om det är löpträning innan,
 men det skulle vara skönt att få upp flåset lite, hahah.
men nu ska jag återgå till mina härliga läxor! not.. ;)

harebäst, malin

lördag, kväll.

hejsanhoppsan!
nu sotter jag här och muppar igen.. ^^) åt ngn köttgrejs till middag, var ganska gottgott. till efterrätt åt jag typ ngn glassgrej med marsmalows som mamma hade gjort. det var GOTT! :) och blåbärsmuffins, mums :P har även städat rummet, är riktigt stolt över mig själv ^^) kanske kommer få mer julklappar nu, vem vet? :) eller vad säger du mamma? (a) hahah, nu kollar jag lite halvt på tv medans jag skriver och chattar med cissi. hon har just fixat en blogg, men det varkar inte gå så bra så jag försöker hjälpa henne, men jag är ju lixom verkligen otecknisk.. så jaa, lyckat lixom? x) men bajbjas.

hatebäst, malin

lördag, eftermiddag.

hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej .. & hej !
Hoppas det är tillräckligt många hej ? haha :) kunde inte skriva igår, det hände så mkt, hade helt enkelt inte tid. efter skolan åkte jag och cecilia hem till moì. när vi kom hem kollade vi igenom typ hela min garderob efter ngt som jag skulle ha på glx. det gick väl halvbra, höhö. men tillslut hittade jag en typ tröja och ett par leggings. cissi lånade en tröja oxå, eller kanske mera en tunika. sen spelade vi lite singstar, saga kom oxå. typ vid fem åt vi middag, och sedan mera singstar. ungefär sju gick vi ner mot galaxen. det var galet lång kö så vi fick stå och frysa ett tag innan vi kom in. ^^) men väl inne så gick vi runt lite och kollade läget, höhö. massa från klassen var där och några från förra klassen oxå. det var skojskoj där. vid elva stack vi hem. saga slagga hos mej men cissi skulle hem. sagu och jag vaknade runt tio imorse, snckade lite och sen åt vi frukost. runt tolv åkte vi till stinsen och kollade runt lite. nu är jag hemma.. lyssnar på musik. sk väl tagg nu.

harebäst, malin


torsdag, kväll

hejhoppigalopp!
nu känner jag mig mycket bättre än på dagen. har just bakat havreflan och kokosbollar med max. det blev gottigott :) håller just nu på att ladda in dagens bilder i datorn. jau, och nu sitter jag och knaprar på ett av haverflanen. Me like ! :) hm.. vad ska jag skriva? har ju skrivit så många inlägg på senaste tiden att jag börjar få brist på ideer. höhöh ;) ska nog gå till skolan imorgon, det är ju bara tre lektioner, så det ska nog funka bra. ska kanske gå på glx imorgon oxå. med Cissi :) och kanske några andra, vet inte ännu. ;) men nu ska jag sticka, chiao amigos ! :)

harebäst, malin



torsdag, eftermiddag

hejhopp!
nu har jag just ätit lunch. dagen har varit seg, höhö. ska nog sätta på filmen jag nämde förut snart :) orkar knappt sitta upp, så det blir skjönt att ligga i sängen och bara tare lugnt. snart kmr brorsan hem fråns skolan, hähäh. han kanske vill kolla med mej, no idea. men de e bäst att baxa playstationet innan han kommer för annars blir det väl värsta faiten.. -.- xd aja, ska tagga.

harebäst, malin

ny header

jepp, då har man bytt header igen då. tröttnar alltid på dem så fort..!

torsdag, förmiddag

hejsansvejsan !
jau, idag är jag som sagt hemma igen. känner mig i övrigt mkt bättre än igår, bara huvudvärken envisas med att vara kvar. vaknade halv nio ungefär, kuunde inte somna om såjag gick upp. mamma var oxå  hemma, hon kännde sig inte häller så pigg. jau, mrgonen har i stort sätt bestått av tv, tv och tv. haha, kollade på vakna med the voice bla. det är skoj, i think. sen har jag väl mest bara zappat lite hit och dit. ska väl ta ngt att äta till lunch om ett tag, förmodligen gröt, höhöh. har faktiskt en del andra plander för dagen också; fka läsa lite i en kalle anka pocket som jag lånade av en kompis i sommras med inte lyckats läsa ut. i tanka på kalle anka, så ska jag även rita lite kalle anka bilder i en bok, full med bilder från kalle anka-böckerna som jag har ritat själv. det började i sommras när jag var med familjen i portugal, jag ritade en bild av kalle anka. sen var jag fast! ^^) det är superskoj, tycker faktiskt att jag är ganska bra på det nu :) kommer kanske ngn bild på den som skall göras under dagen. ja, och så ska jag kolla på american pie2, som jag fick för ett tag sen. den är nog helt okej, jag menar det mesta brukar ju duga för en sjuklign, hähä ;) men nu ska jag välja en bra bild att måla av.

'harebäst, malin

btw, nu är nästan alla snö borta! :'(

onsdag, kväll

hallåjt!
jau, nu är sjuklingen här igen då. har verkligen bombat med inlägg idag, hahah. har väl inget annat att göra, antar jag. Känner mig inte precis bättre, snarare sämre. Så jag är hemma från skolan imorgon också, det är väl ganska skjönt. Men eftersom det är torsdag kommer jag antagligen missa en hel del.. det är inte bra, för det är jobbigt att ta igen. Speciellt fysiken, för ove går så snabbt fram.. aja, nog snack om skolan. eller näe, en liten sak bara. Idag var inte Nora i skolan, för hon har bytt skola.. :/ Till mörby, hon kännde massa där och så typ. Det var synd, för Nora är supersnäll.. :) btw, jag kanske ska sova hos sötaste Saga på fredag, om jag känner mig bra då. Antagligen hos hennes mamma, hihi! då får jag träffa supersötnosuga Milou! :) <3 det är hennes syrra alltså. vill oxå ha en lillasyster !! hähä, fast en lillebrorsa är faktiskt helt okej också.. ;) men nu ska jag kolla på tv, höhöh.

harebäst, malin


hon är ju verkligen äckligt superdupersöt! (a)

onsdag, fortfarande eftermiddag

kollade inte på ngn film, bara ett gammalt avsnitt av "andra avenyn".. gillade det förra säsonen, det är okej nu oxå, men det känns som om det har blivit sämre. jag har verkligen inget att göra.. känns som om jag har en stor klump i halsen som bara vill komma ut... jag mår illa alltså. hoppas jag är bättre imogon, vill verkligen spela tennis. var inte med förra veckan pga mitt knä. så om jag missar imorgon oxå så har jag varit borta i två veckor, inte bra. btw, snön hållar på att smälta bort... allt på träden är borta, så nu är det bara det på marken kvar. jag som önskade mig en jul med snö! :/

harebäst, malin


onsdag, eftermiddag

hejsansvejsan igen!
jau, då sitter man här igen då och har ingen aning om vad man skall göra... kanske ska se på en film, det är mysigt när man är själv hemma. just nu lyssnar jag på musiiik på youtube, som jag brukar alltså :) är riktigt uttråkad, det är typ bara 11 online på msn, eftersom alla är i skolan... menmen, detta får bli ett fjuttigt inlägg, pallar inte sitta här och tråka.

harebättreänmig, malin


jag saknar celine, paula och vilma. <3

onsdag, sjuk

hejsan... vet inte vad jag ska skriva faktiskt.. mår verkligen skit. gick hem från skolan idag. mådde illa, har ont i halsen och huvudet. allmännt dåligt typ alltså. det går ju magsjuka i skolan nu.. men vet inte om det är det. känns inte riktigt som den där typiska magsjuk-kännslan... haha, men det är ju iofs posetivt. aja nog snack om det. :) när jag kom hemm tog jag på mig mjukiskläder och satte mej i soffan. hade tv på, men kollade inte. nbu sitter jag vid datorn med en stor hink berdvid mig, ifall att.. kollar på lite klipp på youtube. det finns massa skjöna klipp med folk som busringer, fett skoj! x) Men nu ska jag lägga mig i sängen och typ.. öh, tänka.

harebäst, malin


hahah, jag är uttråkad? x)

snö snö snö snö snöööööö


hello world, this is me. Malin. Herren på teppan, or what? ;)

tisdag, kväll

hejsanhoppsan!
idag har det varit en lång dag. inte föräns halv fem stod jag på busshållplatsen när skolan slutat. jag, cissi & jossan tog 520an hem till cissi. vi hade tänkt gå ut och latja i snön men det var så hiiimla kallt så vi stannade inne. först åt vi lite mellis... därefter kom vi på att vi ville bli emos! :) så vi sminkade oss med svart kajal och massa annat smink. det var skööj! men ganska svårt faktiskt.. xd höh, sen spelade jussan och cissi Wii, men jag hade ont i huvudet och min nästa ran som bara tusan, eftersom jag är alergisk mot alla hennes djur. så jag kollade bara på ;) typ vid sju kom jusses mamma och hämtade oss, jag var hemma kanske en kvart senare. när jag kom hem förklarade jag för pappa att jag har blivit emo! men han tog det inte seriöst.. ?! fattar inte vrf ?! xd hahah ^^) men men, nu ska jag kila.

harebäst, malin

här är en massa gammla bilder.. ^^)


EMO!

jahapp, då har man gått och bilivit emo dårå. njut av alla dessa fina emo-bilder gott folk! :)


mitt öga.. ;O                           moì                                 cissi, jossan u moì              again.. :)                             jossans öga.. ;O

24 november, betyder bara en sak...

DET ÄR JULAFTON OM EXAKT EN MÅNAD!!!!!!! :) LÄNGTER OTROLIGT SUPERMYCKET! ^^)


    



måndag, kväll

hejhopp!
nu sitter jag här och är typ desperat jättetrött. vet inte vrf, känner mig helt nere. har iofs varit en hyfsat lång skoldag, slutade fyra. sista lektionen var spanska. fick tebax mitt spanskaprov. fick 95 av 100, är rätt nöjd faktiskt. det är ju samma resltat som jag fick på provet innan, men det här var svårare så man kan på så sätt säga att jag har bättrat mig lite :) elter plugget stack jag hem med Lollo, vi gick ut och åkte pulka i Ekbacken. hahah, det var skoj.. ^^) halv sex tog jag bussen hem, men den som jag skulle tagit kom inte, så ja tog 525 till djupdalsvägen och 607 till flintlåsvägen. kom hem tyo över sex typ. åt middag och sen deckade jag i soffan typ.. (?) hahha, nu försöker jag träna på engelskan, men det går väl halvdåligt... -.- ajaj, måste koncentrera mig nu!

harebäst, malin

sms & kontakt dilemma

SMS:
vem du ditt senaste sms från och vad stod det?:
"ok :)" från Becca.
vad skrev den senaste killen till dig och vem var det? "ska du skicka eller? ;)" från david.
vad stod det i ditt 30 sms, vem var det ifrån och när fick du det?: "hej! hur går det på festen? håller danne sig lugn? ;) " från mamma, jag fick det 21-nov-08 15:08
vem har du fått flest sms av utav alla i din inkorg just nu? mamma
hur många sms har du fått av personer på bokstaven C den senaste veckan och från vilka?: 7 st, från cissi.
vad står det i ditt älsta sms, från vem är det?: "Vet inte ;) Är du inne på msn?" från Lollo.
hur många sms har du i din inkorg just nu?: 30 st.
vem skickade du ditt senaste sms till? Becca.
vad skrev du senast till ngn på L och vad skrev du? "nä, det behövs inte. Men vi har ont om kuddar, så ta med en. Haha :)" Tills Lollo ^^)
Hur många sms skickade du idag?: 5 st.
Igår?:  7 st.

KONTAKTER:
Vad heter din första kontakt?:
Becca
Hur ofta ringer/smsar du kontakt nummer 5?: elin, inte så ofta. händer.
hur mkt gillar du kontakt 10 på skala 1-10?: imre, haha. 4?
din näst sista kontakt, när ringde du han/hon senast?: tobbe, höhö. typ en månad sen.
har du träffat kontakt nummer 30?: marcus, näe.
beskriv kontakt nummer 22 med tre ord: sara, snäll, rolig, seriös.
är kontakt nummer två en av dina bästa vänner?: cissi, jau <3
kontakt nummer 11, är hon/han snäll?: johanna, jaa :)
skulle du kunna strula med kontakt nummer 16?: mickan, näe ? x)
såg du kontakt 13 igår?: jossan, näe.
vem av dina kontakter såg du senast?: Cissi & Lollo :) <3

lördag, kväll

hallå där köp blåbär! (?)
hm.., skrev just värsta inlägget och så dampade internet -.- aja.. skriver lite kort om dagen. vaknade runt tio.. cissi o lollu sov fortfarande med de vaknade oxå ganska snart. vi åt frukost och sedan spelade vi singstar i typ två timmar. kl 1 gick lollu hem och åt lunch. cissi stannade och åt här. efter lunchen gick vi och åkte skidor, det var skoj. cissi pappa kom till sportfältet med vilden och körde oss sedan till vallen. där kollade vi på Lollus hockeymatch som synd nog slutade med förlust. men Lollu ägde alla iaf :) halv fem ungefär kom pappa och hämtade mig. när jag kom hem gjorde jag lite fysikläxa och sen var det middag, efter middagen gjorde jag klart läxan som faktiskt var gabska rolig. nu sitter jag här och skriver medans jag halvtittar på narnia.. hahah xd men nu ska jag sätta mig bredvid sötaste max :)

harebäst, malin


...

Skriv ditt namn med lillfingret: malin
Skriv ditt namn med armbågen: malin
Skriv ditt namn med pannan: i1qom97y6u
Skriv ditt namn med foten: malin
Skriv ditt namn med näsan: malin
Skriv ditt namn med örat: fdijij
Skriv ditt namn med munnen: malin

hahah, armgågen och örat går verkligen inte! (a)

lördag, kväll

hejhopp !
idag har jag haft det skoj. lollo & cissi kom hit ungefär halv åtta. vi flummade lite och sedan gick vi ut i snön. det var askuul! det är säkert 2 dm snö ute nu, supermyysigt. :) vi tog asmkt kort.. (a) när vi kom hem var alla jätteblöta i håret och på kläderna.. xd menmen, sånt får man tåla när man vill ha lite skoj :) det känndes nästan som att gå på dagis igen, vi larvade oss och skrattade hela tiden! saknar den tiden, då man kunde vara precis hur man ville utan att ngn brydde sig det minsta.. aja, jag är 13 år och kommer inte kunna bli yngre.. tyvärr, får man väl säga. när vi kom hem var klockan typ tio, då gick vi in och drack varm choklad och åt pepparkakor :) mums! jau, och nu liggar vi alla i varsin säng och kollar på tv, typ ngn film på 5an. imorgon ska lollu spela hockeymatch. jag & cissi ska antagligen kolla på, hah. jag är ju värsta foppa lixom! jag har försökt förlara för lollo att jag lever dubbelliv, på nätterna är jag foppa asså :) men hon tror mig inte! :O fattar inte vrf.. (?) hahah, jag har sjuk humor, jag vet! (a) nu ska jag fortsätta kolla ;)

harebäst, malin


bilder från idag! :)

    

    
    

    

    

    

lördag, eftermiddag

Shuuusan !
nu är jag hemma från stan. det var superkallt ute men som tur var hittade jag en mössa på stadium som värmde bra :) köpte även jacka där. en everest vindjacka. faktiskt fin i tanke på dess funktion. och juste ja, jag köpte stumpor oxå. ett par på stadium och två par på ngn skoaffär som jag inte vet vad den heter. vi käkade lunch på donken och fikade på wanes coffie, mysigt ställe. sen tog vi tuben hem. hemma var vi ungeför halv fem. ska till lollo senare, jag och cissi ska sova där :) ska bli skoj, kommer nog bli mkt skratt och fotografering. hoppas vi är ute lite oxå och njuter av snön (a)

harebäst, malin

rktgit colot fkatsikt ! :)

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty  uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig  to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on  !!

lördag, morgon

Godmorgon kära bloggläsare!
Om det nu finns några.. (?) hähäh, dagen började ganska tidigt idag. Jag vaknade halv tio av att.. ingen aning, men jag vaknade iaf. jag gick upp och vickade persiennerna... DET SNÖADE! :) jag gillar snö, det blir så fint ute då.. (a) men det negativa är att det blir så fruktansvärt kallt..! iaf.. sen gick jag på toa och snöt mig, för jag fick värsta nyaatacken.. x) jau, och därefter fixade jag mig lite och sen kallade frukosten. två mackor och ett glas pucko, hahh. nu sitter jag här och skriver om min morgon, ganska mysigt faktiskt. det snöar fortfarande och det är säkert 10 cm snö ute! jag vet vad jag, cissi och lollo ska göra ikväll.. (a) hahh, jaa, vi är barnsliga ! jag vet.. (a) nu ska jag bortsa gaddarna! som mamam säger.. ^^) so long quite !

harebäst, malin


godnatt

nu ska jag sova, höll på och somnan i soffa nyss ! får kolla klart på medium ngn annan gång ;) sov gott folk ! :)

friday,

jau, idag har varit en anorlunda dag.. var på operakällaren med bästis saga och emo sara, hähh :) hon erkännde faktiskt själv att hon var emo.. x) jag kallade henne fjortis hon bah "nej, jag är inte fjortis, jag är emo!" sen asgarvade vi.. xd höhö, vi var iaf där ungefär till halv fyra. sen tog vi tåget hem & sen bussen. hemma hände lite saker mellan mig en en kompis, men vill inte skriva om det.. nu ska jag typ kolla på inspelade medium med mamma :) vågar inte kolla själv, då somnar jag aldrig xd haah, igentligen brukar de inte va så läskigt, men det är bäst i fall att ^.^) men nu ska jag tagga.

harebäst , malin


hahh, denna bild togs en söndagseftermiddag då jag hade tråkigt.. ^^)

tack..

          tack för att du försökte i alla fall..
det verkade som om det var svårt även för dig. 
               jag är glad att du försökte..
           jag tror faktiskt att du lyckades.
         hoppas att du menade det du sa... 
                  vi sa ju föralltid, visst?
                - saknar dig, bästa vän.


fredag,

          idag har det hänt mkt, både bra och dåliga saker. kollade just klart på idol,
           nu ska jag se på "fredag hela veckan" typ, hahah. det är faktiskt kul jue (:
                                  skriver mer ikväll ! ;) hah, det är kväll.. men senare.
                                                               harebäst, malin.
            
                                                  - Minnen, värda guld.

den största rädslan är att förlora den man älskar allra allra mest..

bilder ^^)

Åh, nu har jag vetkligen tråååk... har ont i huvudet och är astrött... borde bäl gå och lägga mig antar jag. btw, imorgon ska jag, sara och saga tilll operakällaren ! ska bli skoj ^^) typ ngt realiseparty.. (?) hahah, men nu måste jag går.

harebäst, malin







lista (a)

Den/det senaste:

Du åt?: yogurt
Du drack?: mjölk
Du kramade?: cissi :) <3
Du va med?: cissi & lollo :P <3
Du tittade på tv med?: familjen
Du satt vid datorn med?: mig (?)
Du sov med?: lollo & cissi ! ;)
Du skrattade med?: lollo & cissi, haah :) ^^)
Du brottades med?: cissi & lollo :P
Vad ska du göra imorrn?: skola
Vad har du gjort idag?: varit i skolan och sen hemma med cissi & lollo
Va det kul?: jaa, alltid kul med dem ! :) <3
Vad har du för mkt av? : smuttstvätt.. x)
Vill du va tsm med någon?: mjo.
Är du kär?: mhm
Om du va tsm med någon skulle du låta hon/han ta på dig?: hahah..
Vad vill du göra nu?: typ.. inget..
Planer till helgen?: lördag, stan med mamma & kanske sova hos lollo, söndag kanske vakna hos lollo. ^^)
Har du mer en 5 tröjor?:  hah, ja ?
Har du mer en 2 byxor?: yes ?
Vill du sova nu?: skulle inte va så dumt.. ^.^


Har du fått nya vänner den hära månaden?: jau.
Har du för många vänner: nej, det kan man inte ha. :)
Är du ovänn med ngn?: mm
Är dina föräldrar skilda?: nepp
har du riktiga syskon? yes
Hur många bor du med?: 4 st med mig.
Är du lycklig?: typ, ja.
Hatar du ditt liv?: händer
Vad står det i ditt senaste sms och vem var det ifrån?: "Jasså. Okej, hem och ät upp allt hoss oss då. :)" från mamma ^^
Vad står det i ditt senast skickade sms och till vem?: "Va? Asså jag svarade på vad becca var för sjuk... ;)" till mamma.
Vad har du för kontakter på M?: mamma, mickan
Vad har du för bakgrundsbild?: lollo & max ^^)
Vad har du för ringsignal? : vene, pallar inte kolla.. x)
Hur mkt batteri har du på din mobil just nu?: 65%

torsdag,

tjollahoppsan !
nue sitter jag här och skriver medans lollish och cissish har spelat singstar i typ en timme.. hahah , de kommer väl snart åka in i spelet ?! x) har lite ont i huvudet så jag kollar bara  på. men vi spelade massor på eftermiddagen. från typ fyra till halv sju ^.^ då åt vi middag, kyckling och ris. helt okej, inte supergott. sen gick vi typ ut och åkte på plastpåsar (?) hahah, sajjk.. ^^) gick förbi min gammla skola oxå, hahah. det var kolsvart så de va lite läbbigt att kolla ut i skogen.. xD ahuu, sen stack vi hem för de va skajtakallt och cissi behövde gå på toaletten. höhöh ;) och jau, nu sitter jag här och skriver medans jag lyssnar på deras "fina" sång... *host* hahah ;) ^^) skojja. :) men nu måste jag göra mina behov på toan, hahahah ! x)
Glad påsk ! :) hahah, jag är på flummhumör.. glad midsommar menar jag ju ! inte,.. x) HEJ DÅ HELT ENKELT ! :)

harebäst ,
malin.

det ända sättet för dig att få reda på hur min söndag varit, är att läsa detta.. (a)

tjuhtjuh !
dagen började med att jag blev väckt av mamma ungefär kvart i 11. då tyckte hon tydligen att jag kunde gå upp..? var supertrött och hade ingen lust att vakna, menmen.. thats life. (: frukost han jag inte käka för redan vid halv ett åt jag och mamma lucnh. josefin ringde runt ett och undra om jag ville joina henne och becca på singstar, höhöh :P Jag kom till henne, vi körde nya abba-singstar ett tag. sen stack jag hem. papi komhem kanske tre och då var jag lite småsocial med hnm. halv sju åt jag middag med familjen, ngra pastagrejor som mamma hade gjort. inte skitgott men ändå helt okej. nu sitter jag på toan med datorn framför mig.. haha, kunde inte gå på toa uten den xd btw, det va skojjigt på josefins fest yeasterday. bara lite synd att hon inte lät oss sjunga singstar ! menmen, det var iaf kul o köra sanning eller konka, huh :) juste, jag köpte ett par svarta jeans och en tröja på gina igår som jag hade på festen, goodigood. nu ska jag vara lite social med världens sötaste kille, max alltså ! :) harebäst ,

/ Malin C

här är en före och efter bild på muffinsarna som jag bakade idag ^^)
 




denna åt jag till lunch i lördags ,
me like mucho mucho ! :D


idag kom årets första snö hit..!
flingorna såg ut som fjädrar ^^)


jag leker med mobilen
i badrummet.. (a) höhö ^^)



dagens outfit

här är en ful & mobbad bild på dagens svarta outfit ! :)


friday !

"hejsaaaan! :) <3"  säger en glad malin.
idag har varit en superfredag, bästa dagen på länge faktiskt. den började med att jag gick upp tjugo i åtta och åt frukost. en timme senare var jag på väg till bussen, stella och sara var vid malla när jag kom. vi kom till skolan typ nio och då gick vi en snabbis till skopen. och därefter till idrotten, som var aktobaktik. har en bild på mej, cissi, lollo, becca & jussan när vi just har ramlat längre ner ;) det var skitkul ! :) efter idrotten var det svenska, riktigt kul. vi hade vikarie, så jag, ciss, lollo, jussan & becca flumma som fan.. xd vi skrev en berättelse där man skulle skriva varannan mening, man fick inte se vad de andra hade skrivit.. de va skitkul att läsa! x) hahah, sen var det lunch. chikenbites, gottgott :) vi satt hela lunchen i matsalen, höhö. sen gick jag och cissi till syslöjden och väntade tills de andra kom. jag och nora gör tofflor, hahah. rosa utan på och vita innuti, supermysiga. hahah :) lägger väl in ngn bild på dem när de är klara ;P efter slöjden var skolan slut. jag cissi & becca tog bussen hem till henne. lollo hade cykel i skolan så hon va tvungen att cykla i skolan, stackarn.. :/ när vi kom hem till cissi så åt vi lite mellis och sjöng massor ! sajjigt kul! men jag är typ allergisk mot cissi kanin så jag nös HELA FUKKING TIDEN!!! hahah, de var jobbigt..^.^ efter ngn timme tog vi bussen till stinsen, cissi skulle köpa present till jussan som har fest på lördag. först gick vi in en snabbis på stadium, provade lite coola kepsar, haha. sen stack jag & cissi till gina, vi sa till lollo och becca att vi gjorde det med de hörde typ inte.. x) så de gick och leta efter oss, hahah. när de kom till omklädningsrummen så tog de massa kort på mej och cissi i marra kläder, haha skitkul ! :D det första jag provade var VÄRSTA tantkofftan, senapsgul och skitful.. hahahh. efter de gick vi till hobbex, där hittade cissi en present till jussan ;) kan nte säga vad, höhöh ^.^ när vi hade betalat gick vi till burger kiiing . cissi och lollu köpte varsin glass och jag & becca en cola. vi satt coh flummade där lite och sen gick vi till strandvägen för att ta bussen hem. halv sju ungefär var vi hemma hos mih. efter lite flumm gick vi ner till centrum och köpte pizza som vi tog hem och åt i mitt rum. hade värsta raptävlingen , hahaha ! xd och sen körde vi singstar asamkt, de va satans kul. jag and cissi var i lag.. vi vann!!! :)  lollo ville inte sjunga först, fast hennes förra musiklärare sa att hon sjön bra.. och när hon tillslut sjöng visade det sig att hon sjöng asabra!!!! hihh. cissi sjöng oxå superfint ! :) och sist men inte minst tog vi lite kort, hih ^^) pappa skjuttsade hem cissi och lollo eftersom de bor rätt långt bort. :P nu sitter jag här och hade det tråkigt... och exakt nu så ska jag sluta skriva denna text, hihi :) see ya ! :)

Slutsats : DETTA VAR VÄRLDENS BÄSTA DAG MEN VÄLDENS BÄSTA TJEJER ! :) <3

/ Maulins


fett coolt! (a)

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.

4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.

5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.

7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.

8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

11. En snigel kan sova i tre år.

12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".

13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.

14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.

16. En struts öga är större än dess hjärna.

17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.

18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.

19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.

20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.

23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna

24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.

25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.

26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.

27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.

28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.

29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.

30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.

31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson

32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.

33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.

34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.

35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.

36. Jättebläckfisken har världens största ögon.

37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.

38. Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.

40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.

42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.

43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.

44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

47. Internet består till 61% av porr.

48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.

49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.

50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola


kvällsinlägg,

hej där !
nu har jag för en stund sen sett på desperate, haha de äger ! :)  har fixat en grej till imorgon oxå, men det säger jag inget om, för de händer imorgon ! ;) nu sitter jag här och har ont i knät.. de är verkligen skitjobbigt! :/ men nu ska jag nog sticka igen, ha de bra kexchoklad ! (hahah, bra på att rimma or what?!)

/ Maulins@

BRUKAR DU:

Sova : på natten ?

Drömma mardrömmar: händer.

Ta droger: jepp, de gör väl alla ?
Gå i skolan: tyvärr, ja.

Röka: näe.

Lita på folk: ja, alldeles för ofta.

VEM:

Saknar du: Celine & Paula

Rörde dig sist: Pappa
Vill du kittla: hahah, lollo ! (a)
Kramade du sist: Lollo, inte kramgo ! hahah :)
Vill du prata med: Saga <3 :)

Gjorde dig riktigt glad senast: Många, men idag var de Cissi & Lollu :)

HAR DU:

Brutit några ben: näe, bara sprickor :)

Några piercings: gills öronen ? (a)

Egen dator: stämmer.

Varit kär: hela tiden...

Dumpat någon: m.

Stulit någonting: näe, tuggummi ? xd 

HUR:

Svarar du i telefonen: Hej det är malin ;)

Fördriver du tiden: sitter vid my honey, datorn alltså.

Tjänar du pengar: plockar ur diskmaskinen ?

Ofta diskar du: diskmaskinen gör jobbet (a)

Många stör du dig på: ett par.

Ofta träffar du din familj: för ofta..

TROR DU:

På gud: Tror inte det .

På rymdvarelser: ja, de är klart ?

Att folk tycker om dig: hoppas det :)

På ett liv efter detta: ibland.

Att fiskar kan tänka: öh ? de kan, men de glömmer allt efter 5 sekunder xd

Att du kommer leva länge: Hoppas kan man alltid.


tisdag,

hejhoppsockertopp ! :)
denna dag började med att jag vaknade runt halv sju och var riktigt trött. mot min vilja tog jag mig upp ur sängen. gick till malla ungefär kvart i åtta. bussen kom ganska fort efter att jag kom, den stannade vid minervavägen kanske tio över åtta. när jag, stella & sara kom till korridoren så var det ganska tomt, bara några från vår klass. 8.35 började engelskan, pisstråkigt såklart. jag är och har alltid varit sämst på det.. :/ sen var det no, vår kärare skulle på ngt möte kl tio så vi fick en uteuppgift. jag Cissi & Lollo gick tsm, som vi alltid gör nu för tiden :) man skulle hitta fem saker som man trodde sjönk, vi hittade det ganska fort så vi gick till Quben. där var de flesta i klassen så vi satte oss med dem. kvart i.. öh, jag vet inte i vad.. men iaf, då började elver och lärartid. man skulle klistra upp de bilderna man hade klippt ut som läxa på ett papper och sne så snackade vi lite om drömmar & mål och sånt. därefter var det äntligen lunch, jag Cissi & Lollo flummade oss till matsalen. det var fisk, inte supergott men helt okej. när vi hade käkat färdigt gick vi till quben igen. jag och lollo delade på en natcho, men på slutet fick vi lite hjälp av Cissi, Natta & Carmen oxå, haha :) efter lunchen var det matte.. -.- HATA! hahh, de gick iofs ovanligt bra för mig och lektionen flöt på ganska bra. ja, och efter lektionen gick vi till Quben igen. jag, Cissi, Lollo, Carmen & Natta satt vi ett bord och flummade lite medans vi kollade på frida, rebecca & kajsas trekant (?) xd hahah, de såg lite.. *host* mkt galet ut ! sen vare so, helt okej lektion faktiskt. vi skulle skriva en berättelse om ett brott, i grupper. jag var med frida & nora. jag och frida flummade lite om handlingen, men nora tyckte inga av våra förslag var bra.. fattar inte vrf ?! xd hahah, jag kom på bästa ! så här gick den : " det var en ful junidag och houda skulle gå till konsum och handla. när hon kom till affären såg hon att det var extrapris på basokas (stavning ?) men trotts att det var extrapris hade houda inte råd att köpa en. då blev hon arg och sköt ner alla i hela affären och sedan sprang hon ut och sköt hela världen ! alla utom en, frida. frida var dommare i dommstolen och dömmde houda till livstids fängelse. och sedan tod frida över välden ! " nora påstod att mig berättelse inte var realistisk... det tycker jag visst att den är, förr visst SKULLE det kunna hända på riktigt ?! iaf om man har en aning gnutta fantasi ! :) hihih, det var iaf asakul att flumma, fast jag fick ont i huvvet, menmen... det får jag ju alltid ? haha, sen var det elevens val.. men ja hade ont u knät så jag var bara med lite i början. sen skulle jag ha stannat tills min träning började, men det ösregnade och alla dörrar i skolan var låsta.. -.- så jag stack till bussen. när jag kom  hem satte jag mig här och sen åt jag middag. efter det stack jag & mamma en snabbis till stinsen. köpte en pressent till jussan som fyller år imorgon.
nu ska jag dra, so long suckers !

Kärlek.
/ Maulin !

måndag,

hejsvejs sötus !
har inte skrivit ett skit om vad som hänt i helgen... hahah ? :) memnem, jag köpte en jacka iaf, eller två jackor för att va exakt. en grå everest och en svart warp. gillar everestjackan mest, precis en som jag ville ha, fast fel färg iofs. men ngn jävel hade baxat min svarta ? :S hahah, ja e knäpp, me know (a) skolan iga har varit ovanligt mkt skit, hade ont i huvudet precis hela fukking tiden, vanligt på måndagar, konstigt.. aja, de braiga var ju förståss att jag cissi & lollo flummade som sajjkbarn hela tiden, hahah :] det va faktiskt kul på musiiiken, vi körde "så ska de låta" ! jag, cissi, lollo, becca, jussan & nura ägde fan alla ! (a) ajaj, när jag kom hem va klockan typ halv fem.. hade fittont i huvudet som tidgare på dagen. la mig i soffan med en filt och tog de lungt. framåt sex had ejag inte ont längre, men vid åtta kom det såklart tebax.. -.- hahah, nu har ja just kollat på matakuten UTAN huvudvärk ! hihi :D och just nu sitter jag ju här vid dator och lyssnar på musik medans jag skriver i min otroligt tråkiga blogg... hahah, nu ska jag ta en dusch !

kärlek !

/ Maulins@ playahead.se


här är lite galna bilder från gårdagens härliga kväll med härliga tjejer ! <3

Kännde att de var länge sen jag laddade upp bilder, så här är några från veckan :)


lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
runt 6
Vilken svordom använder du mest?
"men vafan"
Äger du en iPod?
mhm 
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
runt 6.30 @vardagar
Hur många resväskor äger du?
vill du att jag ska räkna dem ? haha :P
Var köper du dina matvaror ifrån?
pappa handlar & jag äter .
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
egoist, javisst. vara med!
Vilken var den senaste filmen du såg?
hm, ingen aning.
Har någon av dina vänner barn?
ja, de äldre.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
kläder kläder kläder!
Har någon någonsin kallat dig lat?
alltid!
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
me love milk!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
jepp, men det är en hemlighet.
Använder du huvtröjor?
ibland
Kan du vissla
ja, men inte bra.
Vem var den senaste som ringde dig?
Saga :)
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
antagligen, men dessa personer har inga liv!
Tittade du på tecknat när du var liten?
haha, ja det gjorde väl alla?
Hur många syskon har du?
en liten sockersöt filur! :)
Vilken film kan du alla replikerna till?
Föräldrarfällan ;)
Äger du några band-t-shirts?
yes box
När flög du senast?
en dryg vecka sen :P
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
5st
Läser du för skojs skull?
ibland, men inte ofta.
Pratar du några andra språk?
engelska & spanska..
Diskar du din egen disk?
knappast, jobbet överlåter jag till diskmaskinen
Har du gråtit offentligt?
m
Har du en stationär dator eller en laptop?
just denna är en laptop ^.^
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, man är ju lärorik xd
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
njae
Har du några tatueringar eller piercingar?
öronen?
Kan du kasta macka?
nehej? xd
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
nej, inte med tatueringar på hela kroppen. urk!
Har du en blogg?
haha, ja ?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
omtänksam, trevlig, snäll
Gillar du din boendesituation?
inte precis.
Vilken är din favoritfrukt?
vindruvor & jordgubbar :)
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
haha, nej?
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
Fjortis
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
inte en aning
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
båda hade massa namn som de gillade, men som den andra ogillade. och tillslut kom de på malin.. -.-
Gillar du senap?
nej.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ahh, fett coolt!
Sover du på sida, mage eller rygg?
sida
Har du någonsin köpt något från eBay?
nää ..
Tycker du om att krama folk?
jepp, speciellt becca! :]
Skulle du säga att du är trendig?
beror på
Har du en digitalkamera?
yes!
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
ingen aning.. öhh typ ?
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
syskonkörlek, tillsammans
Vad är du allergisk mot?
nötter, soya, kiwi, pollen
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
haha, nej xd
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
isabelle & anton
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
tusen bitar! xd


<3

                                                                                                                                                                                            

En dag kom en ängel in i mitt rum. Ängeln bad 
mig önska mig något, precis vad jag ville.
Jag önskade att ängeln skulle vaka över min
allra bästa vän. Men ängeln sa att hon inte
kunde göra det. Jag förstod inte varför, jag
menar det var ju precis det hon förkänade.. 
Men ängeln fortsatte att säga emot och bad
mig önska något annat. Då önskade jag att 
hon skulle göra så att jag fick vara med henne
varje dag resten av mitt liv. Men inte häller det 
fungerade, påstod ängeln. Sedan visste jag inte
vad jag skulle önska, så jag önskade att hon
skulle förklara vad hon hade emot min bästa vän.
Då sa ängeln så här;  "Änglar kan inte vaka
över andra änglar.." Det var då jag förstod,
jag förstod hur mycket du betyder för mig.
Den här texten är ditt dig och ingen annan,
ingen. Du och jag i 11 år nu, det ska vara hela
livet. ta åt dig när jag säger detta.
För jag älskar dig Saga Ahltin <3
               


torsdag,

hejhej gullungar ! :)
detta kommer bli ett kort inlägg, har skitaont i armen ! hahah ? xd idag var de skit i skolan, jag hade inte övat på spanska glosorna, inte på engelskan och inte till kemiprovet ! kommer få göra om jättemkt på kemin ! -.- men det var iaf bra att vi fick sluta 20 minuter tidigare på engelskan, kom inte försent till tennisen ! haha, stolt ! (a) det var skoj att spela tennis igen, efter typ tre veckor som jag inte kunnat vara med.. höhö, när jag kom hem så duschade jag lite snabbt och sen slängde jag i mig lite middag. kvart över sex åkte jag, mamam o pappa till skolan. skulle på ngt jäkla grejjs om droger och sprit och sånt.. (haha ?) det var faktiskt kul, jag ÄR seriös.. xd det var bara sex TJEJER där. hahah.. vi garvade hela tiden åt våra sajjkade föräldrar ! hahah x) men nu har jag verkligen kramp i armen, see ya honeyboneys ! :)

/ Malleballe !

måndag,

hejsan sötis ! :)
idag började skolan igen, skit asså..! dagen va iofs helt okej, förutom att jag hade pissont i huvutet hela dagen typ. -.- jag tog bussen hem som vanligt och skulle på första träningen på typ två veckor, var supersugen på att spela fotboll ! och sen när ja kommer hem så ringer pappa o säger stt träningen är inteställd ! snacka om att jag blev besviken.. :/ aja, så ja har bara chillat mest här hemma..

love is all we need !

/ Malleballe !

Här är lite bilder från helgen! :)


bullens pilsner korv in my hjärta ! xd


hahah, rebecka :)


Jag ? xd


mmm.. godis ! :)


malleballe, rakt igenom.


du och jag tills döden skilljer oss, bästis ! <3

Hur bortskämd är du igentligen ?


 
DU HAR
[x] märkes-skor
[x] märkes-jacka
[x] tv på rummet
[ ] dvd på rummet
[x] dator på rummet
[x] telefon på rummet-mobilen.
[x] en kamera
[x] en videokamera
[ ] pojkvän/flickvän
 
summa: 7


DU ANVÄNDER DAGLIGEN
[ ] dyr parfym
[x] foundation
[ ] concealer
[ ] rouge
[x] puder
[ ] läppglans
[ ] solpuder
[x] mascara
[x] fön/platt-/lock-tång
 
Summa: 4


DU SER PÅ

[x] desperate housewifes
[x] grey's anatomy [ibland]
[x] heroes
[ ] the oc
[ ] sex and the city
[x] ugly betty [när ja har tråkigt xd]
[ ] scrubs
 
Summa: 4


DU HAR SETT
[x] just my luck
[ ] john tucker must die
[x] titanic
[x] chio bella
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] epic movie
[ ] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[ ] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] not another teen movie
[x] bring it on
[x] 13 snart 30
 
Summa: 11


DU SÄGER OFTA
[x] whatever.
[x] oh my god!
[x] vene
[x] Som fan
[x] Eller hur?
[x] nehe ?
[x] säkert ?
 
Summa: 7 


1-22 = ghettokid. 

23-29 = normal

30-37 = bortskämd unge.
38-49 = överklass-snobb


TOTAL: 33,  Bortskämd unge.. ? -.-
hahahh, xd





fredagkväll [söndag]

hajhaj !
det var superkul i fredags, på annexet. han inte skriva då.. kom hem ganska sent. iaf, här kommer lite om kvällen :) vi kom till globen typ halv 6. då hittade vi ett ställe som vi åt middag på. jag o becca åt ostoskinkpaj, hahah. typ sju gick vi ocj ställde oss i kö. vi kom in ganska fort faktiskt. halv 8 började förbandet, som var typ zebraheads. de sööög ! xd hahah, eller inte sög med de va inte bra. när klockan var typ halv nio så kom äntligen simple plan ut på senen ! :) de va asabra, jag kunde sjunga med i alla låter nästan, haha xd de slutade ungefär tio, då kom beccas pappa och hämtade oss, skjönt att inte bahöva åka komunalt. :) 
här är massa bilder ! ;) [Jag kom på hur man zoomar med min mobil när jag kom hem.. -.-]

                                                
            

                                          
              


RSS 2.0