jag älskar dej.. <3

Engelska - I love you
Afrikanska - Ek het jou lief
Albanska - Te dua
Alvisk - Amin mela lle
Arabiska - Ana behibak (till man)
Arabiska - Ana behibek (till kvinna)
Armenska - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bengalska - Ami tomake bhalobashi
Belarusianska - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarisk - Obicham te
Cambodijansk - Soro lahn nhee ah
Cantonese Kinesiska - Ngo oiy ney a
Catalan - T'estimo
Cherokee - Tsi ge yu i
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (till man )
Creol - Mi aime jou
Kroatiska - Volim te
Tjeckiska - Miluji te
Danska- Jeg Elsker Dig
Holländska - Ik hou van jou
Esperanto - Mi amas vin
Estlandiska - Ma armastan sind
Etiopisk - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finska- Mina rakastan sinua
Franska - Je t'aime, Je t'adore
Frisianska - Ik hâld fan dy
Gälisk - Ta gra agam ort
Georgianska - Mikvarhar
Greek - S'agapo
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiianska - Aloha Au Ia`oe)
Hebraiska till en kvinna: "ani ohev otcha" (sagt av en man) "Ohevet ot'cha" (sagt av en kvinna)
Hebraiska till en man: "ani ohev otach" (sagt av en man) "ohevet Otach" (sagt av en kvinna)
Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Isländska - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesisk - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irlänska - Taim i' ngra leat
Italiensk a- Ti amo
Japanska- Aishiteru
Kannada - Naanu ninna preetisuttene
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Koreanska - Sarang Heyo
Latinska - Te amo
Lettisk - Es tevi miilu
Libanesiska - Bahibak
Lithaunska - Tave myliu
Luxembourgeois - Ech hun dech gäer
Makedonisk - Te Sakam
Malaysisk - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Maltese - Inhobbok
MandarinKinesiska - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Marrokansk - Ana moajaba bik
Mohawk - Kanbhik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norska - Jeg Elsker Deg
Pandacan - Syota na kita
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persiska - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polska - Kocham Ciebie
Portugesiska - Eu te amo
Romarspråk - Te iubesc
Rysska- Ya tebya liubliu
Annorlunda skottska - Tha gra\dh agam ort
Serbiska- Volim te
Setswana - Ke a go rata
Tegsprog - ,\,,/ (Visar fingrarnas position när man säger "Jag älskar dig")
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sioux - Techihhila
Slovakkiska - Lu`bim ta
Slovenianska - Ljubim te
Spanska - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Svenska - Jag älskar dig
Schweiziska-Tyska - Ich lieb Di
Surinam - Mi lobi joe
Tagalog - Mahal kita
Taiwanska - Wa ga ei li
Tahitisk - Ua Here Vau Ia Oe
Tamilsk - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu
Thai - Chan rak khun (till man )
Thai - Phom rak khun (till kvinna)
Tyska - Ich liebe dich
Tyrkiska - Seni Seviyorum
Ukrainska - Ya tebe kahayu
Ungerska - Szerelmes vagyok beléd
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo
Vietnamsiska- Anh ye^u em (till kvinna)
Vietnamsiska - Em ye^u anh ( till man )
Walisisk - 'Rwy'n dy garu di
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe


skola -.-

jao, har inte skrivit på ett tag men det har vart så mkr med träningar och läxor... den här veckan har iaf gått hyfsat fort, känns som om de nyss va måndag fast de är fredag imorgon... idag hade vi 3 prov på samma dag... -.- svenska, spanska och engelska! jag kmr få asdåligt på alla!! Aja, pallar inte skriva mer, får typ ont i armarna av att ja sitter för mkt vi datorn, men de e ju svårt att låta bli när datorn finns i ens rum... x) öhh, de blev många punkter i de här inlägget! Aja, see ya suckers!

Malin

Lördag,

Sorry att jag inte skrev igår, men jag hade fullt upp! (a) Igår var det ju fredag och sista dagen i skolan på veckan. Dagen var faktiskt riktigt kul för att vara tillbringad i skolan, haha ^^ Vi började 9.20 och jag, stella och sara tog bussen från malla. På bussen mötte vi andras ifrån vår klass, han är inte previs pratglad men han snackade faktiskt lite :P När vi kom till skolan var klockan runt nio, vi surra runt lite för att hitta omklädningsrummen efter som att första ämnet var idrott. Vi gick rätt först men det var ingen där så vi vågade inte gå in.. x) Sen kom Lovisa och hon sade att det var på det ställen som vi redan hade kollat på, men sen kom några killar från klassen som gick ditåt så vi följde efter. De visste inte riktigt var de skulle häller så vi väntade ett tag och då kom läraren och visade killarnas och tjejernas omklädningsrum. När jag hade bytt om så ringde min mobil, det var jossan och becca som undrade vart vi var. Jag förklarade och efter ett tag kom de oxå. Vi fick va i den afromegastora hallen, har tränat där ngra ggr så jag visste ju iofs hur de såg ut men den e cool :) Först ropade läraren upp os och sedan började vi leka en lek, jag föreslog att vi skulle köra killarna mot tjejerna och det tyckte killarna var bra, haha xP Vi förlorade iofs bra med 1 poäng, så vi blev inte direkt utklassade! Tack var mej såklart... haha skojja! (aa) Sedan skulle vi göra ngn sammarbetsövning, jag, stella och cissi blev i samma lag som några killar, azan, daniel och andrè. Vi kom sist hela tiden men vi hade nog roligast och trampade aldrig på marken och det var ju trotts allt det som de gick ut på, så man kan säga att vi vann! (a)

Sedan gick alla till omklädningsrummen för idrotten var slut. Vi hade rast i typ 40 minuter så jag, lovisa, rebecka & josefin satt på en bänk och snackade lite. sen gick vi till ngn sak i lekperken. Man skulle typ sitta på den, 4st och snurra runt. men vi ville mest sitta stilla men jossan skulle hela tiden gå av och på eller ställa sig på den så va satt inte sirekt stilla.. x) och efter som lovisa typ inte väger ngt alls så satt hon hela tiden längst upp, haha stackre! 

Sen var det dags för svenska, men erica. Jag satt bredvid becca. Först skulle alla gå upp till bibblan och låna en bok, jag tog en som hette 7b den nya klassen. När ja väl hade börjat läsa så kom jag på att det lät precis som om det skulle kunnat vara vår klass, haha! 8-) Sen fick vi en skrivuppgift där vi skulle skriva en bok om oss själva. Den skulle vara i 4 olika kapitel, vilket de flesta killarna tyckte var OTROLIGT jobbigt, haha puckon! xD Jag han bara skriva första och halva 2a kapitlet men de var ju iofs ganska långa :)

Sen var det lunch, äntligen!! Kycklignklubbor och potatis, det var sådär, men ätbart. På lunchen fick vi veta att ALLA skulle ha träslöjd, itället för att dee som hade syslöjd fick gå hem, baajs! Men träslöjdsläraren var iosf riktigt bra, verkade det som! :D Han var fett cool och rolig :) Han berätytade massa läskiga saker som hade hänt med barn som inte hade varit försiktig med verktigen och sånt, jag börja typ gråta! okej, nte gråta med e var läbbigt...

Sen fick alla gå hem, först gick vi till skopen och jag sa hejdå till lovisa som skulle har samtal med britt, vilket jag redan har haft. Jag gick hem med jossan och becca, eller gick och gick! Jag blev skjutsad av jossan på hennes cykel, haha. Men i uppförsbackarna gick vi, hehe :P Vi gick hem till jossan alla 3, åt mellis och sen gick vi ut, till konstgräset ofc ;) Vi spelade lite fotboll ochsedan satt vi mest och snckade.

jag stack hem till middagen vid 6. Mamma skulle ha ngn middag med jobbarkompisar så jag, max och pappa gick ner till centrum och käka pizza, blä! Jag va typ asamätt efter en kvart, hatar pizza nu för tiden... När vi kom hem kollad ejga på en film ch sen satt ja vi datorn. gick och lade mig runt ett efter att ha kollat på tv typ.

Och i morse vaknade jag kl10, åt frukost och sedan duchade jag. Åkte med familj till s-tuna c. köpte tårtor till eftermiddag efter som mamma fyller år idag! GRATTIS MAMMA! Och max på tisdag. Runt 2 kom de som skulle fira med oss, alla i deras familj förutom en och alla i min familj förutom jag fyller år i august-september! Och jag och han fyller i februari, strange... Känner mig mobbad... Aja, när vi hade fikat på kakor och tårta som hade räckt till hela min skola så stack jag ut med becca... vi gick till konstgräset och tog lite kort, sen till en lekpark och sen hem till henne. Där körde vi singstar, ganska kul men ja tröttnade efter ett tag. Stack hem vi 6 för att äta, kycklig och potatis. Ganska gott. Sen kolla ja på en film och därefter datorn och sen tv. Nu har jag setat på toan ett tag och skrivit i bloggen, bärbar vettu.. ;) Haha, take care!

Malin

PS. bilder kommer!


dag 2.

halliii!
idag var andra dagen i skolan... första lektionen var spanska, HATA SPANSKA!! öhh... jo, av den enkla andledningen att det är spontant tråkigt och jag fattar nada. Men aja, sen var det håltimme så jag, stella, josse, sara, rebecka, cissi, nora & frida stack till quben. Var ganska tråkigt, hade inga pengar .. x) efter det så hade vi matte, döötrist... hon snackade hela tiden och om vi sa ngt till varan så fick hon typ värsta damputbrotten... xD Aja, sen stack vi till svenskan, där va de iofs inte så tråkigt att man somnade men det va ju likom inte skita kul. först skulle vi stå alla på 10 stolar, de va svåårt! x) Och sen gjorde vi ngn grej.. och sen en annan grej och sen var det lunch! Fiiisk, bläääääääääääää!!! Jag vart typ asahungrig när ja kom dit så de enda jag har ätit på hela dagen är en macka (frukost) ett äpple (lunch...) och drickit en drickyogurt ( mellis) hm.. snacka om att ja e hungrig, och vi ska inte äta fören halv 7! fett tajmad ja e... xD Aja, pallar inte skriva mer. ses suckers. (a)

Malin

back 2 hell... -.-

Jah!  idag började skolan igen! Det var så hiiimla kul och jag ääälskar skolan! NOT..! Haha, ja, Becca & Sara fick skjuts av jossans mamma och när vi kom dit mötte vi stella och sedan vimsade vi runt för att leta efter vårt klassrum! Jag kännde igen en tjej från i våras fär vi träffade klassen så jag frågade om hon visste vart vi skulle vara, hon hade ingen aning men hakade på oss för att leta! Tillslut hittade vi det, men det var på precis samma ställe som vi hade hade letat på innan... Man är ju smart! (a) Sen efter några minuter så släppe de in oss och våra mentorer började babbla, i säker en timma snackade de om precis samma sak, smidigt... -.- Sen fick vi en liten rast och därefter började de snacka igen, om samma saker... Sen delade de in oss i par och vi fick ett varsit papper som vi skulle göra precis vad det stod på, som tur var blev jag med Sara men stella fick vara med ngn snubbe som hon inte kännde... stella gick med oss som gick efter den där kille som ja inte kmr ihåg vad han heter, men iaf... han följde efter sina kompisar så vi dumpade han... de slulle iaf inte få reda på att de inte gick tsm. Sen när vi kom in fick vi rätta svaren och sen var det lunch, chiken bites & ris. Dwt var helt okej, men rösjös är bättre. Sen stack jag, stella, sara och jossan till bussen. Jossan följde med mig hem och vi sjön lite singstar *vi är skita bra på att sjunga högt och falskt! x) * Men det var ngra killar i förra skolan varav en bor i mitt hus, asså shit... det var typ en hela klass han tog med sig hem. minst 6 st småglin i 5an. Han bor 2 våningar över mig men ändå så hörde vi hur de hoppade och typ brottades... Vi tänkte faktiskt gå upp och säga till dem men ja vågade inte... xP *FEG!* Sen skulle jossan hem för hon skulle på ett sånt här möte med menton. Jag satt lite vid datarn men sen fick ja ont i huvudet så jag stte mig i soffan och vilde lite, myysigt (a) Sen kom pappa hem och jag bytte till träningskläder efter som att ja skulle till träningen direkt efter mitt samtal. När klickan var halv 5 att vi inne i sal 6 och snackade med min mentor. Hon babblade i evigheter... och sen när hon frågade om jag hade ngra allergier så sa jag att jag var allergisk mot nötter och då började hon berätta om en kompis som hon hade som var jättealergisk mot det och så berättade hon en massa saker som inte hade med skolan eller mig att göra... zZzZz... När jag sade att jag typ får ont i huvudet minst 2gr om dagen så sade honatt det kan vara så att jag behöver glasögon... och då började hon babbal om det! Men jag säger bara en sak; VARE SIG JAG BEHÖVER DET ELLER INTE SÅ TÄNKER JAG ALDRIG I HEL MITT JÄVLA LIV HA GLASÖGON!! tahha, de där lät nog lite överdrivet, men jag gillar bara inte tanken.  Aja, när klockan var tjugo i 6 var mötet ÄNTLIGEN slut! Pappa var asstressad för han skulle ha caffeterian med fotbollslaget så han var smått iriterad när max segade sig in i bilen.. När jag kom till träningen så var det ingen ide att hoppa in för det var bara 10 minuter kvar så jag stod bara och kollade på. Efter träningen så skulle vi fylla i ngt papper om hur vi tyckte att gemenskapen i laget var. Jag gjorde det och sen gick ja till pappa i caffeterian och sa att ja hade ont i huvudet och mådde lilla, vilket oxå var sant så han köre hem mig. När jag kom hem så duschade jag i säker en halvtimme och nu knr ja mig mkt bättre! :) Hmm.. ja tror ja ska ta ngt att äta nu, har bara ätit ett äpple och en banan efter lunchn i skolan, så de blir väl en snabb middag :P

Kram Malin

Usch..

Idag vaknade jag halv elva, av att telefonen ringde. Max & Anton var hemma och stojade oxå så jag hade antagligen vaknat ändå, men vem fan ringen asatidigt på morgonen, idiot -.-  Duschade på en gång när ja hade kommit upp, sen åt jag frulle vid tvn, Americas funnies videos, askuul! x)  Sen satte ja mig vid datorn, lyssnade på musik och va inne på msn och snackade med Becca, bääästiis <3 Sen efter ngn timme fixa jag lunch, rester från igår. Mamma fick typ värsta damputbrottet och sa att jag skulle plocka i ALL disk i diskmasiknen fast jag bara åt på EN tallrik.. -.- Aja, jag gjorde de iaf, pallade inte bråka.  Sedan hjälpte jag mamma att baka muffins, muuums! Fick äta upp smeten som blev över, *överlycklig* x) Sen satte jag mig i soffan och ritade lite, JAG ÄR EN KONSTNÄR! inte... (a) Nu sitter jag här och pratar med bästaste Becca igen! Hon är verkligen som en syster, alltid snäll :) Men nu logga hon ut... UTAN ATT SÄGA HEJ DÅ!!! *gråter...* haha, ja e knäpp... (a) Just nu känns det som om att jag är tomm, vet inte varför men det känns så. Som om att mitt liv inte är värt att leva, fast jag vet att det nog är bättre än de flestas... usch, jag hatar att känna såhär! :/ men ajja, nu pallar ja nt skriva mer.. seeyaa suckers!

Malin

...

Det var en gång en kille som hade fötts med en genetiskt fel. Han var blind. Och han önskade inget mer än att få se världen. Han sa till sin flickvän: Om jag bara kunde se skulle jag gifta mig med dig. En dag, två veckor senare, donerade någon ett par ögon till honom. Han kunde se! Då frågade hans flickvän om de skulle gifta sig. Men när killen såg att hon var blind vägrade han och lämnade henne. Det sista han hörde från henne var ett brev. I brevet stog det: Okej, min älskling. Lämna mig om det verkligen är ditt val. Men lova mig en sak. Ta hand om mina ögon...

hmm... ;P

Idag hade Max fotbollstunering... det regnade hela tiden och planerna som de spelade på var nog mera gytjepölar än fotbollsplaner om du frågar mig! x) De två matcher och förlorade en, ett riktigt lyckat resultat från deras sida :) När vi kom hem var klockan runt två på eftermiddagen, jag åt en risifrutti som lunch efter som att jag åt en korv där. Sen satte jag mig vid datorn lite, msn & pea. Runt fyra kom jag på att vi spelade in en film som jag inte pallade se inatt. Den hette Fjorton suger, den var sådär... ingen riktig handling enligt mig. Vi åt middag vid halv 7 och därefter tittade jag på tv. mitt internet gav upp så de fanns inte mkt annat å göra ... ;P Nu har de börjat funka igen så ja tebax ;P Här e lite bilder som jag, josse och becca tog förut! :)

Kjam, Malin

                                 

tråk

Jo, på eftermiddagen var jag med josse. Först var vi inne på msn lite och kollade runt lite på you tube. Men runt 3 gick vi till mig och hämtade pengar för att fika på figges, haha. Båda tog en groda, var helt okej men jag blev apmätt ! xP Sen gick vi in på ica där josse köpte en islatte. Men jag var för mätt för att äns tugga tuggummi, så jag köpte ingen, hihi ... (a) Sen gick vi till en lekpark och tog lite kort med josses kamera, miihh. Askul, men korten blev löjligt knäppa ! :) Sen gick vi runt lite å sen ringde ja becca och då kom hon oxå så vi tog lite mer kort men sen tyckte vi att molnen på himlen så ganska ruskiga ut, så vi gick in. Becca skulle äta men ja och josse gick till henne. Kollade på lite gammla skolfoton, kul ! ;D Sen kom hennes mamma och då skulle de handla skor typ, så jag stack hem i regnet. Nu har jag setat vi datorn ett tag med huvudverk men det börjar gå över typ ... c(-:

Malin

tråk

Jo, på eftermiddagen var jag med josse. Först var vi inne på msn lite och kollade runt lite på you tube. Men runt 3 gick vi till mig och hämtade pengar för att fika på figges, haha. Båda tog en groda, var helt okej men jag blev apmätt ! xP Sen gick vi in på ica där josse köpte en islatte. Men jag var för mätt för att äns tugga tuggummi, så jag köpte ingen, hihi ... (a) Sen gick vi till en lekpark och tog lite kort med josses kamera, miihh. Askul, men korten blev löjligt knäppa ! :) Sen gick vi runt lite å sen ringde ja becca och då kom hon oxå så vi tog lite mer kort men sen tyckte vi att molnen på himlen så ganska ruskiga ut, så vi gick in. Becca skulle äta men ja och josse gick till henne. Kollade på lite gammla skolfoton, kul ! ;D Sen kom hennes mamma och då skulle de handla skor typ, så jag stack hem i regnet. Nu har jag setat vi datorn ett tag med huvudverk men det börjar gå över typ ... c(-:

Malin

Tråkar

Jo, på eftermiddagen var jag med josse. Först var vi inne på msn lite och kollade runt lite på you tube. Men runt 3 gick vi till mig och hämtade pengar för att fika på figges, haha. Båda tog en groda, var helt okej men jag blev apmätt ! xP Sen gick vi in på ica där josse köpte en islatte. Men jag var för mätt för att äns tugga tuggummi, så jag köpte ingen, hihi ... (a) Sen gick vi till en lekpark och tog lite kort med josses kamera, miihh. Askul, men korten blev löjligt knäppa ! :) Sen gick vi runt lite å sen ringde ja becca och då kom hon oxå så vi tog lite mer kort men sen tyckte vi att molnen på himlen så ganska ruskiga ut, så vi gick in. Becca skulle äta men ja och josse gick till henne. Kollade på lite gammla skolfoton, kul ! ;D Sen kom hennes mamma och då skulle de handla skor typ, så jag stack hem i regnet. Nu har jag setat vi datorn ett tag med huvudverk men det börjar gå över typ ... c(-:

Malin

Nyklippt ;P

Hejesan !
Ja, då har man klippt sej då ra ! Uppklippt, som jag sa. Är riktigt nöjd även om det inte blev precis som jag tänkte, haha ! Vaknade halv åtta av att jag typ hade sträckt magmusklerna, det gjorde skiiitaont ! Kunde typ inte röra mig utan att skriva. Men nu känns det bättra iofs. Åkte till stinsen med pappa när vi hade klippt oss, köpte nudlar på ngn resturang och sedan stack vi hem och käkade det . Mums , var vrålhungrig ! Sen satte jag mej och kolla på ngt program på tv, kmr inte ihåg va de hette och nu sitter jag här och skriver. Ska till josse nu, tror jag !

Malin



Jag med ny frilla ! (I övrigt ser jag ganska galen ut ...)

Onödigt, men kul ! xP

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeans ocj vitt linne
Smink:  rouge, mascara
Vad använder du just nu för skor: svarta ballerina
Favoritfärg på kläder: svart

Senaste person som
Sov i din säng:
jag
Du pratade med: pappa
Du gick på bio med: Rebecka
Du gick på stan med: Rebecka
Skällde på dig: ehm, mamma tror jag.. (a)

Senaste
Låt du hörde: jason mraz - I`m yours
Film du såg: Mamma mia
Mat du åt: Tacos
Kram: Mamma (a)
Puss: ;)
Känslan: glädje
Ilska: don't remember
Resa: portugal
Glädje: hm .. ska klippa mej imorn :P
Dröm: No aning ...
Boken du läste:  skuggaren
Personen du träffade: pappa

Personen du pratade i telefon med: Rebecka
Personen du fick sms av: josse
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig ätit en sån xP
Gången du var utomhus: idag
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: middagen idag
Saken du köpte: jeans




Om dig
Namn: Malin
Ålder: 13
Sysselsättning: musik, shoppa, vänner, tennis, fotboll
Bra egenskaper: glad & ja du? :P
Dåliga egenskaper: dårlig förloarare ...
Hårfärg: brunt/blond
Ögonfärg: bruna
Skostorlek: 37, 38

Favorit
Färg: rööd
Mat: kött, rösti & bearnessås
Låt: hm, många (a)
Ämne: idrott/bild
Plagg: jeans
Skor: olika
Ställe: portugal

Allmänt
Ska bli skoj:
träffa nya vänner
Ska inte bli skoj: skolan på onsdag -.-
Sparar till: inget
Pålägg som gäller: ost ! ;P
Önskar jag var bättre på: engelska & dans
Dagens dryck: hallonsaft :)
Vad saknar du? Paula och celine <3
Tre band/artister: ehms... vet inte !
Vad har du gjort idag: tråkat
Var det kul? näh ..
Brukar du svära mycket? rättså ..
Hur tidigt stiger du upp? 11 typ
Är det bra eller dåligt? bra :P
Gillar du att slåss eller? nej =/ fast blir sugen ibland att slå några tjejer " morr " haha
Vad ska du göra ikväll? datanörda/sova
Hur många timmar sover du per natt? ett par xP
Vem är snyggast i världen? Miii ! xP (a)
Vad är det för veckodag? onsdag
Är du uppväxt i stan eller på landet? utanför
Har du utländska föräldrar? nepp
Vad lyssnar du på för musik nu? oliika
Öl eller Vin? ÖL (a)
Vad längtar du till: sommar och nyår
Vem hatar du: hemligt

Favoritcafé: waynes
Favorittidning: frida
Bästa saken som hände i sommar:  portugal !
Favoritplagg i garderoben just nu: kläder I supose ...
Längd: 1,56
Byter gärna garderob med: Nicole Richie
Vanligaste färgen på mina kläder: svart
Byxa eller kjol: Byxa
Sminktips till allmänheten: inte för mkt bara ;)
Senast utlästa bok: tillsammans
Mitt rum kan beskrivas som: städat! (ganska... )
Mig själv med tre ord: Glad, blyg och osäker
Jag tränar: tennis, fotboll.
Jag ville bli när jag var liten: delfinskötare, haha xD
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: utråkad
Är det nåt du absolut inte äter: fiskbullar
Kläder just nu: linne och shorts
Vad sa du senast:  vad ska du se på för program pappa ?
Fisk eller badkruka: De är lite olika
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Spelar du nåt instrument: Nej, usch
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: sparare (a)
Bästa film: kommer inte på nån :)
Har du några homosexuella vänner:  nepps
Tror du på mirakel: Ibland
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut, om man verkligen vill: )
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 maby
Bio eller promenad: Bio!
Är du kittlig: uj jaa :P
Snarkar du? dont think so .. (a)
Stjärntecken? firre (a)
Rädd för insekter? aaaaaah
Äckligaste insekten: alla som är små och rör sej
Största svaghet: blyg
Det här är jag bra på: ? hålla hemligheter och inte berätta saker för folk som kan göra de ledsna.
Vad vill du jobba som? President ! (a)
Chips, morötter eller godis?godis
Pizza eller hamburgare? pizza, typ
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ingen ainhg
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : städat, brukar ja stökigt ...
Gungar du på stolen? Jaa kan ej sluta :)
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger ... ;P
Gillar du att sjunga? Ja, de är kul..
Anser du att du är stark? haha ja som fan !  nej, men lite kanske (A)
Använder du knark? Nej!
Kaffe, te eller inget? coffie :D
Har du en besatthet? aaah


Fallen Angles

hallihallå!
Becca kom hit som jag sa, runt två tror jag. Vi hade nog ganska tråkigt, kolla på en film och sen top model ... hon skulle käka vid 6 och sedan dess har jag inte hört av henne . Nu kollar jag på fallen angles , men det är kanska tråkigt nu ... de hoppar tillbaka i tiden hela tiden ,  så om man missar lite så fattar man inget -.- men, aja ! nu ska ja nog fortsätta kolla, reklamen är slut . Eller så ringar jag ngn och sticker ut , men vi får se !

Malin


Lalala, vet inte va jag ska skriva ... lalala ! xP

Hallo! 
Nu sitter jag här igen ... haha ! Vaknade för ett tag sen och har nyss duschat . Ringde Becca förut och hon skulle ringa tebax men hon sa på msn att hon kunde komma när hon hade ätit så ja antar att hon kmr om ett tag . Just nu lyssnar jag på I´m yours med Jason Mraz , den äger ! xP Har lyssnat säkert 10 ggr på raken nu . Kmr antagligen få den på hjärnan , haha ! Imorgon ska jag klippa mig , uppklippt antagligen . Hoppas det blir fint (a) Pappa är hemma nu och kmr va de hela veckan så jag kmr äta ordentlig lunch, haha ^^ Är ja själv hemma brukar ja bara få mig en macka så på så vi är de ju fint ;P Jag har tänkt på en sak och de är att om man är inne på playahead för ofta så tröttnar man ! Åt minstånde jag .. ska nog inte va inne där så ofta mer så kanske jag börjar tycka att de är lite kul iaf (a) Kmr nog skriva mer om dagenn ikväll :D

Sommar Malin


Bilder



Bästis .



På båten , cp ! xP



Det var bajskallt i vattnet ... xP Haha ! ;D



Ute med båten ;P skita snygg bild va ? (a)

Hemma

Jaa , då var man hemma i sverige igen då ! :) Kom hem typ nio på kvällen i söndags . Jag & bästis Becca har haft det toppen på Åland ;)   Även om vädret inte var på topp alla dagar så har vi gjort allt möjligt skoj . En dag då det var soligt & riktigt varmt ute så åkte jag , Becca & pappa till en strand för att bada . Det var säkert max 10 grader i vattne & man typ dog av kramp , dagen efter var båda asförkylda , haha snittsigt ! xP De dagar då vädret inte var lika undrbart satt vi inne & kollade på os , vi kollade på hela os-invigningen ... det var apatråkigt ! (aa) Min kamera pajade men jag kunde ta kort iaf , för det va bara displayen som inte funka så man kunde visserligen inte se hur korten blev men det gick ju bra för stunden ... hihh :P  NU hinner jag inte skrva mer för jag & pappa ska till stinsen , hehe ;P Bilder komr snart !

Malin

RSS 2.0